Längtar till helgen

Lördag till Onsdag..


På lördan jobbade jag då till 16 och åkte efter det upp till M på gården. Stannade till söndag morgon då det var dags att köra ner till storstan igen och ett jobbpass 11-17.

Efter det körde jag hem och tvätta upp det som blivit smutsigt under veckan.. sen bara slapp i soffan innan det var dags att lägga sig och avsluta denna vecka.  : )

På måndan jobbade jag 9-19 med ett morgonmöte inräknat. Hem och laga middag ihop med M och sen umgås bäst vi kunde innan väckarklockan ställdes och lamporna släcktes ner.

På tisdan var jag ledig.. åkte ut till ön för att hälsa på hos mamsen och sen gå och hämta tvillingarna på deras dagis. När jag kom i blickhåll för dom kom de springandes och ropandes mitt namn. Härligt.. gör mig själaglad.  : )

Hem med 18-färjan och plockade upp M vid min port. Vi körde bort till Vedugnspizza-stället i Solna.. beställde in varsin Italienare.. och när magarna var fullproppade tackade vi för oss och åkte hem till soffan och horisontellt läge. Fy tusan vad de pizzorna satt.  : )

Idag onsdag jobbar jag 10-19.. igen.. ska sen hem och möts upp av M som finns där då. Han skulle laga middan klar tills jag är hemma ikväll.. himla trevligt och något han gärna får göra fler gånger om han så vill.  : )

Nu är rasten slut så dags att pudra näsan och sen gå alla trappstegen upp på övervåningen och göra mina sista minuter innan jag får gå mot min bil.



Just det.. snart är det dags att boka in ett nytt Tandemhopp jag fått i Presentkort i höstas. Denna gång blir det vid ett flygfält strax norr om Uppsala. Det var dom och hoppklubben vid Visby jag kunde välja mellan. Och då jag inte vet om jag kommer komma till den stora ön i sommar.. är det bättre att boka in ett hopp här på fastlandet istället.  : )

Hoppas ni haft en bra vecka så här långt.  

// Kram så länge.. Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0