Påskhelg på Gården och en sväng ut till ön

Onsdag till Måndag..


Hemma igen efter en härlig.. varm.. solig Påskhelg uppe hos M och hans familj.  :  )

Jag åkte ner och ut till ön på själva påskafton.. träffade mamma.. systrarna och alla andra som hör till. Vi blev hela 11 stycken runt bordet och hann med god mat.. intensiva samtal.. och påskäggsjakt för de mindre.  : )




Jag lägger upp bilder imorgon från vad jag/vi gjort de senaste dagarna.. ikväll orkar jag inte mer just nu än att gå och borsta tänderna och sen hoppa ner under täcket. Blir ensamt inatt och några nätter till då M stannat kvar uppe på gården och hjälper pappan med åkrarna som behöver tas om hand. Han har också hunnit göra en liten täppa åt oss på tomten att så frön och annat i sen när jag kommer upp igen.

Själv jobbar jag måndag till torsdag denna vecka och åker sen raka spåret upp till Gården efter att jag avslutat mitt pass 9-17 på torsdan. Tre lediga dagar väntar sen fram till måndag morgon då det är dags att åka ner och arbeta igen.  : ) 

Jag längtar redan upp.. framför allt när vädret är som det nu är. Jag har gått i mina sköna och praktiska Blåkläder-byxor från morgon till kväll.. de är sannerligen trevliga att bära.  :  )

Nu är det dags att önska alla en riktigt god natt och en fin dag imorn. Jag saknar M redan.. eller det gjorde jag egentligen så fort jag börjat rulla bort från stugan och gården. Kom bara 100 meter från huset.. sen var det kört.  : )

// Sov så gott och kram på er.. Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0