Nytt år.. flera drömmar

Onsdag till Tisdag


Ja var ska jag börja.. kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår.  : )

På onsdan jobbade jag 9-18.. åkte sen hem och tvätta.. städa.. M dök upp vid halv åtta.. vi gick iväg till affären och köpte hem middagsmat och frukost.. sen tog vi det bara lugnt och skönt i soffan.. framför tv:n och det som visades den kvällen.  : )

På torsdag åkte vi först förbi Ms ett par vänner där han parkerat släpvagnen över natten.. vidare åkte vi sen norröver.. desperat letande efter soffan med det rätta utseendet.. måtten.. sittkomforten. Efter lite åkande och hårslitande så fann vi den änterligen hos EM Uppsala möbler. Upp på kärran.. förbi MAX på vägen hem till huset.. plockade upp Ms far som fick till uppgift att ta tag i ena änden på soffan så den kom in i under tak.

Vidare på torsdan blev det middag med Ms föräldrar dit Ms syster med man kommit upp från Mantorp. Himla trevliga människor och nu har man ju en anledning att åka söderöver igen. Efter middagen tog vi en snabb skotertur bort till stugan.. invigning av den nya gigantiska tv:n M köpt.. vi var rätt möra efter den dagens soffrush så vi somnade båda två på soffan.. som två gamla slitna pensionärer.  : )

På fredan åkte vi in till Uppsala för att köpa lite av var. Blommor till värdparet inför kvällens middag och nyårsfirande köpte vi hemma vid mig. Lite slapp på soffan innan det vard ags att piffa till sig till tänderna. M i sin smoking.. och jag i min nya svarta satinklänning. Lite aftershave här och lite hårspray där.. sen så var vi klara och tog bilen bort till P.. E.. A och M. Några av gästerna hade redan kommit dit när vi kom.. andra kom strax efter oss. Det blev en lång och sen kväll innan vi tog taxin hemåt i nyårsnatten.  : )

På lördan efter att vi vaknat körde vi upp till M och hans föräldrar igen. Vi tog en tur på skotern.. eller det blev nog två turer och för M blev det ytterligare någon till.  : )

Vi umgicks annars med systern och maken.. Ms föräldrar och alla hundar systern hade med sig upp. Två stora Rottweilertikar och två små 6 veckor gamla valpar. I Ms föräldrars hus finns ju redan deras Rottweilerhane på snart två år.. så det var hundar i varje rum kan man säga. De små älskade att bita och gnaga på våra fötter och dra av strumporna från dom. Som sylvassa pirayatänder.. aj aj aj.  : )

På söndan åkte vi in till Uppsala igen för att köpa nya bänkskivor.. diskbänk och lite annat. Jag har letat som en tok efter vettiga skor/stövlar att ha där uppe.. som är lätta att dra på.. varma.. tål snö.. vatten och annat elände. Har inte hittat några alls som uppfyllt alla önskemål.. tills jag klev innanför dörrarna hos JULA i Uppsala. Äntligen hittade jag ett par vettiga stövlar.. och lätta i vikten var de med. Svarta skinn.. tåliga.. stadiga.. bra att köra skoter med.  : )



Helfodrad vinterstövel.
Tillverkad av skinn. Utrustad med spiktrampskydd och stålhätta samt halkfri sula av stötdämpande gummi. Olje- och syrabeständig. CE-EN345 godkänd. Skyddsklass: S3. 449 kr

Resten av söndan blev fix i Ms stuga/hus.. har inte bestämt ännu vad det egentligen är. Huset ligger ju intill en åker.. så är det då en stuga eller hus.. villa kan det ju också vara.. men vi kan inte komma på vad just Ms hus beskrivs bäst som. Charmigt är det oavsett.. och så snart jag åkt därifrån längtar jag tillbaka dit igen.  : )

På eftermiddan på söndan kom goa vänner till M förbi med deras lille son. Pappan och lillkillen testade skotern innan jag hoppade upp på den och for som en jagad bort över åkern och hem till Ms föräldrar som satt på kaffe och stoppat ner kakor och godis att bjuda vännerna på. Tillbaka åkte jag sakta för att inte krossa porslinet jag hade baktill i packlådan. Men sen när vännerna åkt hem till sig.. och M och jag skulle åka tillbaka till föräldrarnas hus.. då gick det fort som tusan igen över åkern. Får inte nog av att åka.. så jäkla kul. Nästa vinter lär jag köpa mig en egen.. eller om jag tar över Ms.. så får han köpa en ny.. lättare.. snabbare.. roligare.. som jag sen kan låna av honom.  : )

Måndag var det jobb igen.. har knappt kommit ur min sega långdragna förkylning jag gått med i ca fyra veckor.. innan jag nu åkt på en ny förkylning. Nyste på söndag kväll.. och likaså under måndan. Köpte en flaska Kan Jang igår på Apoteket.. ska ta en hutt morgon och kväll i max 10 dagar.. om det nu inte redan är försent att försöka minimera denna omgong av snor och slem som förmodligen väntar mig.  : )

Nu är tiden slut på tisdagens lunch. Idag jobbar jag 11-20.. ska sen hem och göra mat och matlådor så att jag har fram till fredag. Efter det blir det nog en tidig kväll för nu ska jag försöka sova mig i form. Fast hur enkelt är det att sova om man inte är trött i ögonen..? Jag har inte lyckats hittills.. men skam den som ger sig.  : )

Hoppas ni haft en finfin nyårshelg med det ni hittat på. Klä er varmt.. kör försiktigt.. ge din käresta en puss idag och säg att du håller den kär. Då lär du ju få en puss tillbaka.. och såna kan man aldrig få för många av.  : )

// Kramar på er alla.. Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0