240 knäck hoppas plomberna håller

Torsdag..


Idag jobbade jag 11-17.. som en söndag p.g.a. Trettondag Jul. Blev en rätt lugn dag.. och galaxer ifrån hur gårdagen istället var.  : )

När jag kom hem gjorde jag mig en snabb middag. Efter det öppnade jag två påsar sötmandel och hällde ner allt i en kastrull med kokande vatten. Knäck-görar-dax var det änterligen hög tid för. Innan jul var jag ju seg av förkylningen.. efter jul har jag inte riktigt hunnit med.. efter nyår så började samvetet göra sig påmint igen och ikväll kunde jag inte skjuta upp det längre.  : )





Antalet knäckar slutade på ca 240 stycken när jag väl tömt båda kastrullerna på geggan. Jag trodde aldrig det skulle ta slut.. jag rörde och rörde.. skopade och skopade.. och helt plötsligt hade jag fyllt sista formen till bredden. Hoppas knäcken stelnar till sig lite mer i fysen. Den kändes i och för sig ok när jag hällde upp den.. men man vet ju aldrig förrän man stoppar en i munnen sen och testar.  : )

Imorn jobbar jag 9-18.. men om M kan gå tidigare från sitt jobb kommer jag göra det jag med. Det skulle ju vara trevligt att få även fredag eftermiddagen där uppe på gården också.. för annars är jag inte uppe förrän framåt halv åtta på kvällen. Men men.. det blir bra oavsett.. för jag åker inte hem förrän på måndag morgon.. så då får jag ändå tid att umgås med M innan det är jobbplikt igen. : )

Nu ska jag runda av här hemma innan det är dags att sova för kvällen. Knäcken klar.. check.. disken klar.. check.. klädväskan packad för helgen.. check.. skoterglasögonen i väskan.. check.. ja men då är det väl bara till att säga godnatt och dröm sött.

Trevlig helg förresten när den väl tar sin start imorgon efter jobb och skola. Hoppas ni får en fin sådan med det ni hittar på.

// Kram så länge.. Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0