Stina trött

Söndag..


Puha.. sitter just nu på jobbet.. inväntar två kollegor som kommer in vid 12.. känner mig förvånansvärt trött.. vet ej var detta John Blund-syndrom kommer ifrån.. jag somnade i förrgår redan vid halv tio på kvällen.. det är kanske något i kroppen som håller på att bryta ut.. eller så är det bara denna förbannade värme som trilskas och ger mig blytunga ögonlock.  : )

Det börjar luta mot att flyget kommer att ta oss till Barcelona. Nu har vi fått tips av flera som haft detta som sitt första alternativ för oss att besöka. Jag ska åka ut till ön på tisdag och träffa de i familjen som är hemma då. Ska prata ressnack med mamma och R och se på alternativa dagar att utforska på Si senõr-mark.  : )

Igår efter att jag jobbat klart körde jag hem till min lilla lya där M väntade på mig. En snabb uppfräschning i badrummet och sen iväg mot goda vänner för middag vi blivit bjudna på. Vännerna Ö och M med två av döttrarna F och J bodde riktigt mysigt intill massor av lummiga träd och buskar. Deras nya gigantiska altan inbjöd till många timmar av prat.  : )

Mamman M.. F och jag samt deras hund P gick en tur bort mot ett slott som ligger en 2,5-3 kilometer bort. Väldigt vacker byggnad och M och jag kommer nog återvända dit för en picknick en dag då solen skiner skönt.  : )

När vi kom på att timvisaren på klockan flyttat sig nio timmar fram.. tackade vi för oss och placerade våra bakar i bilen.. jag bakom ratten och en nästan ännu segare M bredvid.  : )

Idag blir det jobb för min del fram till 17.. sen en sväng förbi mataffären på vägen hem.. tvättstugan vid 19.. och därefter bara slappa innan lamporna släcks för kvällen.

Hoppas ni får en fin söndag med det ni hittar på. Kolla av era kroppar för fästingar innan ni går och lägger er.. borsta tänderna noga.. kamma ert hår.. och glöm inte tala om för era nära och kära att ni håller dom.. kär.  : )

// kram så länge.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0