Späck-film på kvällen

Tisdag till Torsdag..


Ja.. vad ska jag säga.. jobbet går tydligen före det mesta nu för tiden.  : )

Tisdan och onsdan var det jobb för hela slanten. Har sovit lite märkligt de senaste nätterna.. har liksom inte kommit till ro utan vaknar och har sedan en fulltankad skalle att fajtas med. Försöka övertala den att det är himla onödigt att ligga vaken om natten.. när man sedan ska jobba dagen efter. Men vad kan jag göra och snäll som jag är blir det.. lite sömn.. lite nattvaka.. så får båda sin beskärda del. Menar skallen och jag.  : )

Idag torsdag var det jobb igen och arbetsdagen passerade rätt snabbt förbi. Jag fick mycket gjort och flänger hit och dit och så lite bus med kollegorna där emellan.



På kvällen när jag just skulle te att blanda ihop hårtoningsmedlen fick jag ett sms. Det var min gamle vän S som undrade om jag ville hänga med på förhandsvisning av Kommissarie Späck på Parks nioföreställning. Ja men visst vill jag det svarade jag tilbaka. Det var ju ett tag sen jag såg en film på stor duk så nu var det absolut dags igen.  : )

Jag tittade på klockan.. den var bara tio i åtta så visst skulle jag hinna med att ändra färg på håret innan det var dags att köra in mot stan. Tjoff tjoff.. i med kletet.. tick tack.. tick tack.. och efter 20 minuter var det dags att skölja ut geggan. Torka handdukstorrt.. kamma fint och så lite hårgojjs på det. Ruffsa till det en aning.. några strån nonchalant lagda bakom öronen.. och sen iväg.

På väg in till stan gjorde jag en paus från min Köra-lagligt-i-trafiken-vecka.. för nu visste jag ju inte hur det var med parkeringsplatser i närheten av bion. Så nu "behövde" jag trycka lite hårdare på gasen.. förlåt mamma.. och polisen förstås.  : )

Det var fullsatt i biografen när lamporna släcktes och filmen började. Den som har sett BECK-filmerna.. kommer älska den här ironiserande.. humoristiska.. sanslöst roliga.. men också lite otäck (blod.. klantighet.. Men-vad-gör-du-olyckor.. senapskladd på kläderna och annat smaskigt). Den var riktigt kul att se.. och så kostade den mig inte ett endaste öre då jag bjöds av snälla S.  : )

Nu ska jag ta något litet att äta innan jag måste hoppa i säng. Ja.. inte ska jag hoppa upp och ner i sängen.. men hoppa ner under täcket.. det var så jag menade med hoppa.  : )

Sov gott på er och hoppas ni får en kul avslutning på er arbets- och skolvecka imorn.

// Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0