Åhlenskväll

Måndag..

 

 Idag jobbade  jag 14-20 på Åhlens.. på "rätt" avdelning och med kul folk. Efter stängning gick vi och bytte om.. hämtade jackor och sånt i skåpen för att sedan gå runt till huvudentren och ha hela varuhuset för oss själva fram till kl 22. Med 20% rabatt på alla varor och 40% på en av dom. Snällt av Åhlens får man väl säga.

 

Jag köpte mig en Hard Face-stekpanna (mellanting mellan Gjutjärn och Titan) hem till gasspisen.. en go gammaldags jultomte att ha under granen eller på någon bänk/fönsterbräda och så en parfym till mig själv: LOVELY by Sarah Jessica Parker.


Valet stod mellan den och Miracle. Ena expiditen tyckte den ena.. den andra expiditen tyckte den andra. Jag hade ingen aning själv om vilken som var bäst på mig. Den ena diskret den andra mer sting i. Det blev till slut den mer diskreta. Får nu se om det var ett bra val då jag knappt känner av den alls. Eller så är kanske bara näsan däbbd. :  )

 

Mötte upp S och V efteråt en bit upp på Avenyn för att gemensamt gå och ta en burgare. De hade varit och sett en handbollsmatch mellan RIK (Vs klubb Redbergslids seniorlag) och Lindesberg. Det blev oavgjort efter ett svettigt upplopp.

 

Ska runda av kvällen nu med någon film eller dylikt innan jag ska ner och krama om kudden.


 

Hoppas ni haft en fin dag. Kram och på återhörande // Christine.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0