Helg.. du efterlängtade lediga helg

Onsdag till Fredag..


Jag upphör aldrig att förvånas över folks märkliga beteenden runt omkring.

Dessa tre dagar har det varit jobb för hela slanten. Kunder kommer in.. oftast glada och trevliga.. tacksamma för den hjälp man ger dom. Sen finns det de där Originalen man blir helt paff av.. tror att de skämtar.. eller så har de bara vaknat på fel sida. 





När jag jobbat klart hoppade jag in i bilen.. körde hem till P.. plockade upp honom för vidare förd in till Söder. Ikväll skulle vi se en kille som vi tidigare sett sjunga och spela i ett band vi börjat gilla.. Vinther. Denna afton gjorde han en sologrej.. så vi var spända på hur detta skulle låta.

Innan R som han heter gick upp på scenen var det en annan kille som underhöll gästerna. Rätt så ung han med.. kanske runt 25.. trubadur.. sjöng svenskt och med en otrolig charm och glimt i texterna. Som P sa.. en gammal man i en ung mans kropp. Skulle gärna höra honom igen.. texter tagna ur det verkliga livet.. och man kunde känna igen sig i mycket av det texterna berättade.  : )





Nu sitter jag hemma i soffan.. har just ätit upp min Take Away-tallrik med souvlakikyckling.. pommes.. grönsaker och sås. Kebabgubbarna fanns nästan vägg i vägg med stället spelningen var på.. och varken P eller jag hade hunnit äta middag innan vi satte oss med varsitt glas i handen. P med ett gigantiskt glas öl.. och jag med en gigantisk cola med citronskiva i. Tog ju bilen till stan och då ska man hålla sig i skinnet också.  : )





Imorn lördag ska jag först iväg till mataffären för att köpa ingredienser till två frukt- och bärpajer jag ska ta med ut till ön. Ska nog förbi Systemet också och köpa med mig en flaska Blossa glögg. P tipsa om årets smak.. den med saffran.. ska tydligen vara så god att man "nästan kan dricka upp en flaska själv på en och samma kväll".  : )

När pajerna är färdiga och aningen svalnade.. ska jag ta bilen ut till ön och umgås med familjen där ute. Första stoppet blir hos lillsyrran med tvillingarna.. dit kommer nog mamma och hennes R dyka upp också. Annars far jag hem till dom när tvillingarna tröttat ut mig. Ska se om storsyrran är hemma något så jag får säga hej till henne och hennes töser också.

Jag har lite olika planer för söndag.. men det som sker får bli efter hur vädret och energin är.. skoj blir det oavsett.  : )

Nu ska jag varva ner här en snabbis innan det blir dags att krypa ner under täcket och krama om kudden. Hoppas ni får en trevlig helg med det ni hittar på. Tänker på er.. och gör det med ett leende.

// Kram Christine


Spegelbild av mig själv

Tisdag kväll..


Jag
En människa med stort hjärta och alldeles för mycket huvudbry
När jag fallit för någon gör jag det rätt ner i backen
Älskar.. saknar.. längtar

Jag önskar jag kunde lära mig njuta av stunden här och nu
Istället för att tänka framåt.. bakåt.. upp och ner
Analyserar varje fråga som dyker upp i millimeterdelar
Vänder av och an.. söker efter svar



Jag.. spegelbild på Fårö.


Distraherar dagens alla intryck en från att tänka även då?
Kanske.. för så fort solen gått ned kommer tankarna tillbaka
I sånt fall önskar jag det alltid vore dag.. utan kväll som blev till natt
Vill bara vara.. utan frågor.. inga svar

Jag ska jobba på mig själv
Bli en bättre människa.. en som lätt smälter in här och där
Jag ska ta det som sägs för vad det är
Inte förstora upp eller förminska.. lägger funderingarna på hyllan för ett tag.

♥ ♥ ♥


// Kram Christine


Samtal kan rasera.. men också bygga upp

Fredag till Tisdag..


Idag.. en otroligt färgsprakande och fin höstdag.. men också lätt grå.

I livet ställs man ofta inför att behöva ta ett beslut i två olika val
Lättmjöl eller standard.. grovkornigt bröd eller ljust
Är det någon som någonsin tyckt att livet är en Baggis
Då skulle jag gärna möta denna någon och fråga hur den gör

Jag håller andan och hoppas hitta snöret så fallskärmen kan fällas ut
Befinner mig just nu i luften.. blundar.. önskar.. ber
Jag hoppas gårdagens beslut var det bästa som kunde ske
Det gjordes för att rädda.. inte skälpa det som finns.




Marstrand.



Ska om ett par timmar köra ut till ön och umgås med mamma. Hämta tvillingarna från deras dagliga hem.. och gå hem och busa med dom tills de.. eller rättare sagt jag storknar.

Körde bort till bilverkstan imorse.. fick de nygamla vinterdäcken på. Ska bli spännande att se och höra hur de fungerar och låter. Min biopappa sa att ju bättre dubbar dessto högre ljud. Hoppas dessa för ett hiskeligt oväsen då.. nästan så jag får ha öronkåporna på. 

Jag saknar dig M.. ♥


// Kramar Christine 



Solen kämpar med sin närvaro

Torsdag..


Gick ut sent igår kväll för att se om någon bil hade kört härifrån.. men icke.. så det var bara te att traska upp till värmen igen.. utan utfört uppdrag.. krypa ner under täcket.. ställa klockan på 07.. och flytta bilen då istället.  : )

Vaknade fem minuter innan larmet skulle ringa.. traskade bort på gatan i den piskande höstblåsten.. hoppade in i en iskall bil.. såg att inga barn fanns bakom bilen på väg till sin skola.. tryckte ned gasen.. parkerade bilen utanför huset där jag bor.. öppnade porten.. gick in i hissen.. låste upp Hemma-dörren.. låste den sedan igen.. och gick in i köket för att värma en kopp vatten i mikron som skulle bli till värmande mumsigt kaffe.

Idag gäller mössa och vantar på när jag lite senare ska ut till ön för att hämta tvillingarna från deras dagis.. måste ju föregå med gott exempel.. men även mina små öron lär nog vilja ha ull idag.  : )


Kent - Ensam lång väg hem

http://www.youtube.com/watch?v=JLHAIzn6dto




Bugattin som en pojkspoling designat.. bra gjort måste jag säga..


Ja idag är jag då ledig.. det var enklare att hitta på saker när värmen fanns hos oss. Då kunde man ta en bok och sätta sig nere vid vattnet.. luta sig bak mot en husvägg och känns solen skapa fräknar på ens hud.

Man kunde åka ut till mamma och fika med henne i solen.. lyssna på den brusfria tystnaden och se de små söta småfåglarna tigga till sig bröd vid ens fötter.

Man kunde ta en skärgårdsbåt ut till någon ö.. sätta sig på en klippa eller uteservering och njuta av stunden.

Men bara för att kylan och det grå nu har kommit för att stanna.. så är det varmt och gott inomhus. Har just ätit min frukost.. surfat runt på nätet.. och ska strax titta på Daniel Craigs andra Bondfilm.. Quantum of Solace. Så ingen nöd gås på mig med andra ord.  : )

Snubblade över Kents album En plats i solen.. och föll pladask för två av deras spår som fanns med. Den jag länkade till igår ( Gamla Ullevi ) och nu denna jag la ut idag. Jag lyssnade mycket på dom för 5-7 år sedan.. men sen tappade jag bort dom något år senare. Det är något speciellt med deras sound.. antingen gillar man Jockes slarviga uttal.. eller så gör man det inte.. but Me like.. me like a lot.  : )

Nu ska jag se vad herr Craig hittat på sen sist jag såg han. Hoppas ni får en trevlig dag med det ni httar på. Jag ska under dagen försöka bestämma mig för vilket märke av vinterdäck jag ska köpa. Har i alla fall bestämt mig nu för att köpa Dubbat.. läste en artikel imorse att dubbat är oslagbart jämfört med odubbat.. även om folks tro är en annan. Jag gör som experterna råder mig.. kör med spik och försöker hålla undan för älgar och annat otyg.  : )

// Kram så länge.. Christine

Jahaja.. så var det onsdag igen

Onsdag..

Thoughts that flow freely in the universe
Runs into old memories

The result is more crazy than it was originally
So why even start thinking from the start

* * *

Idag jobbade jag 9 - 18.. därefter mötte jag upp min vän P utanför jobbet.. tog bilen till MIO i Heron City.. P skulle titta på ett bord där.. sedan blev det en fika på wayne´s Coffee.. latte och matig smörgås till middag.. sen vidare till IKEA för att köpa hem klotljus och Rib´s.. P hittade lite mer saker än så.. inga rånare var på plats denna afton.. tackar och niger för det.  : )

Efter det blev det ett stopp på City Gross.. köpte hem lite grönt och därefter körde jag hem P och vidare hem under Södermalm.. över Centralbron och stannade vid slutdestination Hemma. Ingen P-plast fanns ledig så står istället uppe vid skolan.. ska gå ner innan jag lägger mig och se om det finns en ledig plats då.. annars blir det till att ställa klockan på 07:00.  : )




Glada M springer ikapp med kameran..



Busige V tycker om att skoja med moster.. älskar alla knappar på minnesmaskinen..



M kollar in pappas fyrhjuling.. så snart de når till gasen kommer de lära sig köra också..



V halvspringer med raska steg mot brorsan framför.. får ju inte missa något..



Idag fyller lilla T nere i Göteborg 13 år.. det är ju helt galet.. blir stora tjejen.  : )
S.T.O.R.T grattis och massor av kramar från mig. Hoppas du haft en kanondag med det du och ni hittat på. Skulle jag varit nere i stan idag.. hade jag bjudit ut dig på bästa fikan Ever.  : )

Länken är till Kents låt - Gamla Ullevi.. en himla go låt.. fick mig att börja tänka på dig T.  ♥ ♥ ♥


http://www.youtube.com/watch?v=Tz6SFL3dqPU&feature=related


Nu ska jag gå ner och se hur det blir med sovmorgon eller inte. Är ledig imorn nämligen och vill helst inte kliva upp 7 då. Ska sen ut till ön till 15:00 och med syster yster hämta hem vilddjuren från deras dagis. Jag hittade supersnygga jeans till dom idag.. kostade en spotstyver av vad deras byxor annars brukar kosta.. så det blir till att prova och hoppas de sitter som en smäck. Bilder kommer sen om pojkarna och dess mor tycker om dom.  : )

Efter öbesöket hoppas jag på att träffa M på kvällen.. husbyggen brukar sluka tid så det visar sig om vi hinner ses eller ej.  : )


// Kram och god natt på Er.. Christine




Avtal med mig själv

Tisdag..


Jag har idag ingått avtal.. med mig själv.. om att försöka bli en bättre människa. : )

Nu är det ju så här att jag redan är en otroligt snäll.. omtänksam.. hjärtlig och kärleksfull människa.. men det är ju som med mynt.. allt har två sidor. 

Det är mina sämre sidor som går mig på nerverna.. jag vet om dom.. säger åt mig själv att skärp dig nu.. eller skärp Mig nu.. men ändå så poppar de mindre bra sidorna upp lite då och då. Jag ska kanske testa ett rejält jäklars nacksving nästa gång de gör sig påminda.. då försvinner de nog väck för gott.  : )





Idag rullade jobbet på riktigt fint. Kollegorna var friska.. glada.. lättskrattade.. så det blev många skämt. Ibland bara fåniga.. ibland aningen barnförbjudna. Det är kul att kunna slänga käft med de man.. när allt kommer omkring.. spenderar mest tid tillsammans med.. menar av de vakna timmarna av dygnet.  : )

Vi firade en kollega med skönsång.. tårta och blomster.. ja kramar fick hon också några av. Dagen paserade rätt fort förbi.. det känns som att tiden generellt går så fort numera.. undra varför.  

Nu ska jag börja släcka ner här hemma. Jobbar 6 av 7 dagar denna vecka.. ledig nu på torsdag och sedan nästa gång på tisdag i nästa vecka. Så jobb jobb jobb är det som ligger för mina fötter just nu.. förhoppningsvis hinna träffa M något.. ska gå en sväng imorn med min vän P och kanske blir det en promenix till på fredag efter jobbet.

Hoppas ni haft en bra dag.. kör försiktigt.. glöm inte bort att få på vinterhjulen på era bilar.. håll händerna på ratten.. klockan två och klockan tio.. var snälla mot varandra.. och er själva givetvis.  : )

// Kram på er.. Christine


Datorn krånglar så jag blir prillig

Tisdag till Måndag veckan därpå..


Ja go vänner.. tekniken äro underbar.. när den fungerar.. och hårresande hemsk när den inte gör det.  : )

Jobbet rullar på.. vindarna viner utanför fönstret.. bilisterna kör som tokar.. så allt är väl som det brukar med andra ord.

Jag skulle uppdatera mitt Internet för en vecka sedan efter en uppmanande ruta som pockade på min uppmärksamhet. Visst.. ok då.. jag loggade in på deras hemsida.. där fanns många versioner att välja bland.. jag tog den senaste för varför ta någon halvny när man kan ta den sista.. nåja.

Men efter det blev min dator helt knäpp.. och efter att jag frågat runt är det ingen som skulle ens ta i Beta 9 med tång.. för att den är ny.. med massa fel.. och inte helt utvecklad ännu. Ja men varför i hela helsingland har de då den som ett alternativ då..??? Är den inte redo för världen så lägg inte ut den så folk som inte fattar annat än att lyda.. bara dansar med och hoppas på det bästa.

Nu har jag skickat ett mail och frågat dom hur jag kan avregistrera deras senaste version då den inte fungerar. Den har liksom låst många sidor jag använt innan utan problem.. så jag inte kan logga in där och situationen har blivit struligt i största allmänhet. Dumma datorer.. Arghhhhh.  : (





Sen har jag haft problem med att öppna ett dokument jag vill ändra i och skicka iväg.. men det går inte för det är skrivet i ett program jag inte har i min egen dator.. så nu har jag försökt göra något så när likadant utseende.. och har nu ikväll sparat det på ett annat sätt än jag gjorde igår.. och ska försöka skriva ut det imorn på jobbet. Min egen skrivare är fortfarande nedpackad längst in längst bak i källarförrådet.. och jag är ju inte så sugen på att riva upp allt där nere bara för att få tag på den.  : )

Jag fick i lördags hjälp av tvillingarnas far med att installera Safir internet istället.. fungerar.. nu kan jag i.a.f. logga in där jag inte kunnat logga in de senaste dagarna.. jag kan komma åt att skriva här t.ex för det kunde jag inte i Beta 9.. men.. jag kan inte scrolla upp efter att ha scrollat ner en sida.. märkligt det med. Och med allt dataknas som just nu håller mig i ett hårt järngrepp.. så har denna dag börjat med en märklig och lätt stressad.. förvirrad känsla.. men som på sena eftermiddan ändrades till leende och skämt med kollegorna på jobbet. Så allting kan vändas från urk till jippii.. bara man ger sig Fasiken på att komma dit också.  : )

Nu ska jag ta mig något att äta.. magen kurrar så lika bra få det gjort. Hoppas ni haft en bra start på denna vecka.. numero 42.


* * *

Jiipppiiii... fick hjälp från min gode vän P.. som snällt skickade över en länk där jag kunde avinstalera Internet Explorer 9 beta.. och det lyckades.. så nu är min goa dator frisk och snäll igen.. och dessutom hittade jag volymikonen till verkstadsfältet.. så nu sitter den också på plats. Jäss jäss jäss.  : )


// Kram så länge.. Christine


Analyserande start på veckan

Måndag..


Jobbveckan började lugn och fin.. likadan som dagarna i förra veckan varit.  : )

Ligger på soffan.. klockan har precis slagit 22.. jag funderar på allt och ingenting.. av och ann.. upp och ner.. analyser av nuet och allt runt omkring.  : )

Känner ibland en känsla av otillräcklighet.. hinner inte med allt jag vill göra.. hinner inte träffa de jag vill träffa.. tiden räcker liksom inte till. Men om jag bara lyckades med konststycket att planerade min vakna tid lite bättre.. skulle jag förmodligen också hinna med mer än jag kanske gör idag.  : ) 





Istället för att schemalägga varenda minut av dygnet.. jobbar jag tills ögonen nästan går i kors.. åker därefter hem till min lugna vrå.. kopplar av.. varvar ner.. och laddar upp inför morgondagen och det som då kommer ske.

Jag önskar jag hade samma iver och goo i kroppen som jag hade för tio år sedan.. då orkade man ju med hur mycket som helst.. hur länge som helst. Nu har istället kringflängandet byts ut till att ha det trivsamt hemma..  antingen hos mig.. eller hemma hos någon annan.  : )





Sen det här med att röra på sig och motionera.. jag vill börja klättra igen.. saknar effekten den gav på kroppen. Jag vill börja med någon kreativ hobby.. antingen drejning och lera igen eller kanske testa målning eller fotografi.  : )

Jag vill komma vidare med jobb eller skola.. ska imorgon skicka in till en utbildning med start januari 2011. Helst vill jag hitta ett jobb direkt.. men där det inte har med försäljning att göra.. och med bättre arbetstider än jag har nu. Är man van med att tjäna pengar blir det en stor omställning att leva snålt under två år om jag nu kommer in på skolan vill säga.





Inte gammal.. inte ung.. jag befinner mig någonstans mitt emellan.. saker ställs snart på sin spets.. därför gäller det att planera väl nu. Detta är förmodligen sista gången jag har chansen att välja som jag just nu kan göra.. måste göra.. eller bör göra. Låter jag annars tiden bara rinna på är jag sen "för gammal" på något sätt och då får jag också finna mig i att vissa saker sedan kommer vara på de sätt de blivit till.

Men nu go vänner.. klockan har passerat 23 med en kvart eller så.. och då är det hög tid att lägga huvudet på kudden. Hoppas ni fått en bra start på denna vecka.. numera 41.  : )

Sov sött och vakna upp till en solig och fin tisdag. Imorn får jag träffa M igen.. då blir det också varma mackor och te på kvällen när jag kommit hem från jobbet.  : ) 


// Kram Christine  ♥ ♥ ♥


Bästa överaskningen

Söndag..


For ut till ön på morgonen.. ville träffa tvillingarna innan de skulle gå på kalas hos kusinerna.. sen for jag över till mamma och R.. och avrundade ödagen med ett besök hos storsyrran och alla som var där hemma.  : )

Åkte hem på eftermiddan.. fick ett telsamtal från M som sa det var knas med internet på hotellet i Pristina.. så inget skypande kunde det bli den kvällen. Bara bita ihop.. vänta till tisdag som vi bestämt.. efter att han kommit hem till SWE igen.. och älgar och annat hamnat i frysen (älgjakten startar 11/10).





En dryg timme senare då jag satt i soffan.. tittade på LA Ink.. målade fossingsnaglarna fina.. hör hur det klickar till i hissen utanför.. någon sekund senare ringer det på dörren.. jag tänker snabbt - Kan det verkligen vara sant..?

Går försiktigt (för nagellackets skull) men snabbt fram till dörren.. den som står utanför håller för titthålet så jag inte kan se vem det är.. det måste vara M.. hoppas det är M.. jag låser upp dörren.. vrider ned handtaget och öppnar den.. och där står han.. med ett stort leende på sin mun.. heeeeelt otroligt. : )

Ja ni ser.. man ska våga drömma.. drömma stort och drömma litet.. för ibland slår drömmarna in. ♥ ♥ ♥
  

// Kram på er alla.. Christine



Solig lördag i stan

Lördag..


Idag jobbade jag.. 10 - 17.. och även denna dag blev lätt att ta sig igenom.. lagom med kunder.. glada och nöjda var de alla.. trevliga kollegor att jobba med.. så detta blev en bra dag.  : )

Åkte hem efter jobbet.. packade ner skokartongen i plastpåsen igen.. hämtade ut de beställda ankel bootsen igår.. de var snygga som bara den men funkade inte ihop med mina fossingar.. tyvärr. Så nu far de tillbaka till Falkenberg för någon annans fot att bära.  : )





Blev kär i denna bil idag.. en Toyota Avensis.. är den inte vacker..? Vilka linjer.. vilken silhouette.. så man nästan ramlar baklänges av knäsvaghet. : )

En sån kan man få Ny-ny för runt 250 000 kr.. som hittat. :  )

Den blir lagom från att bara köra ensam i den.. till att ha en typ Boxertik vid namn Hedda i bakskuffen.. till att ha sällskap i den främre passagerarstolen.. till att köra smått där bak i bilen. Syftar nu främst på syskonbarnen.. men man ska aldrig säga aldrig.  : )

Nu ska jag avsluta här för jag har M i luren via Skype. Hoppas ni får en trevlig fortsättning på helgen med det ni hittar på.

// Kram så länge.. Christine


http://www.youtube.com/watch?v=laIr_d0hFB8&feature=related


* * *

M.. snart är du änterligen hemma igen.. ska bli himlars trevligt att se dina blågröna igen. Hoppas flygningen tillbaka går bra och att farsgubben din kommer ihåg att plocka upp dig.

Saknar dig.. pussar och kram


http://www.youtube.com/watch?v=oP8SrlbpJ5A

Strax helg igen

Fredag..


Idag vaknade jag upp med en märklig känsla i kroppen.. kände mig stressad.. uppjagad.. men av vad.. och varför..?

Jag drömde inget läskigt under nattens svarta timmar som gått.. så inte var det för en mardröms skull. Jag har inte glömt bort att genomföra någonting som lagts i mitt knä att ordna upp.. jag ska inte hålla tal inför en stor folksamling idag.. kanske fick jag känslan för att det snart är helg och jag ska jobba lördag.. ja det måste vara därför jag kände mig märklig till mods.  : )

Idag blir det stängning av jobbet.. 11 - 20.. hoppas denna dag blir lika ok som de tidigare i veckan har varit. När allt flyter på i samma lunk.. när inga incidenter uppstår.. när alla är glada och nöjda runt omkring mig.. då trivs jag som bäst. Jag var nog en hamster i ett tidigare liv.. sprang runt där i mitt lilla hjul.. hoppade ur emellanåt för att äta frön och nätter.. sen in i hjulet igen och spring.. spring.. spring.. runt i ett hjul utan början eller slut.  : )





Så snart jag pluggat klart.. alternativt hittat ett jobb med bättre arbetstider och placering.. så ska jag försöka ta upp ridningen igen.

Jag kan sakna det.. i alla fall de tillfällen då jag satt uppe på en snäll och trevlig häst. Det fanns två favoriter i stallet nere i Göteborg.. den jag hade mina privatlektioner med.. en jättesnäll tjejhäst.. och sen var det en pigg smärt killhäst som tyvärr behövdes tas bort p.g.a. sjukdom förra året.. tror jag att det var. De hästarna fick mig att vilja komma tillbaka i sadeln igen.

Den häst som gjort mest påverkan på mig.. det är tjejhästen Miranda.. hästen jag blev tilldelad på ridlägret förra somaren. En helt otrolig häst.. snäll.. lättriden.. charmig.. gooo. Hon pensionerades som ridskolehäst och såldes kort efter vårt möte till en lycklig en som nu får ha henne helt för sig själv.. jäklars lyckost. :  )

Nu är det hög tid att fixa till sig och sedan bege mig mot jobbet. Hoppas ni får en trevlig avslutning på denna arbetsvecka.. och att helgen blir fylld med sol och himmel så blå.  : )

// Kramar Christine


* *  *

Hej M.

Nu är det inte långt kvar.. om det nu blir söndag eller måndag du landar på svensk mark igen.  ; )
Hoppas du och Ö får en trevlig dag med det ni hittar på. Hörs lite senare ikväll.

Puss och kram.. Christine


♥ ♥ ♥



Ledig grå torsdag i stan

Onsdag och Torsdag..


På onsdan jobbade jag tidiga passet.. att sluta 18 känns numera lyxigt härligt.  : )

Dagen rullade på lika bra som de gjort hittills denna vecka. Inga direkta problem eller raseriutbrott från kundernas sida.. och då finns heller inget att klaga på.  : )

Hemma slängde jag ihop en smarrig omelette med salami och gröna oliver i till middag.. massor av grönskare bredvid och allt blev till en gourmet-light-måltid.  : )

Tittade med ett öga på säsongstarten av Bonde söker fru. Men då jag höll det andra ögat på datorn och pratade samtidigt med M som veckan ut är kvar i Kosovo.. så vet jag i nuläget inte vilka fyra bönder som vi kommer att få följa i tv-rutan.. och vilka som fick klara sig på egen hand. Det lär visa sig om inte annat i nästa vecka då allt sätter igång med utgallringar och diverse val i kärlekens tecken.  : )





Idag torsdag är jag ledig.. så skönt så skönt.. ska strax in till stan och sätta mig i frisörstolen för en timme. Efter det blir det raka vägen hem och börja ögna igenom den hemsida för KY-utbildningar jag fick tips om igår av en kollega. Det fanns ju hur mycket som helst att välja bland.. sen är det bara mitt egna intresse och förkunskaper som sätter stopp.. eller väljer ut de kurser jag kommer söka in till.. spännande.  : )

Jag ska också titta igen utbudet av lediga tjänster och se om jag hittar något som verkar trevligt. Nää.. nu är det hög tid att dra på mig skorna och börja röra på mig. Hoppas ni får en fin dag med det ni hittar på.

// Kram så länge.. Christine


* * *

M.. saknar dig och ser fram mot att du är hemma igen. HOppas du får en kul dag i Pristina.. kör försiktigt bland biltokarna som finns där nere.  : )

Puss och kram..

♥ ♥ ♥





Snygga jeans får man aldrig för många av

Tisdag..


Jo jag tackar ja.. gröna vågen på väg hem och ledig P-plats precis utanför porten.  : )

Idag jobbade jag som sagt 11 - 20.. och denna dag försvann märkligt nog snabbt bakom min rygg. Kom hem för ett tag sen.. har ätit middag.. kollat posten.. pratat med M via Skype som ikväll hade en hackig och seg lina.. samma visa var det även igår kväll.

Samtalet blir så ohörbart och svårförståeligt då när ljudet kommer och går.. man tappar ord som sägs och får ta om allt igen. : )

Idag på lunchen gick jag en sväng i gallerian där jag jobbar. Smet in i en av affärerna och hittade ett par jeans som satt som en smäck.. om jag får säga det själv. Och som dagens rubrik lyder.. snygga jeans kan man aldrig få för många av.  : )

Nu ska jag bara varva ner här innan det är dags att lägga sig för kvällen. Hoppas morgondagen blir lika "lätt" som den blev idag.

// Kram så länge.. Christine

* * *

Duke menduar për ju, dhe të bëjë atë me një buzëqeshje.
Përqafime e puthje .. Christine

♥ ♥ ♥


Molnig tisdag i stan

Måndag och Tisdag..


Minns bakåt och längtar framåt.  : )

Måndan jobbade jag.. 11 - 20.. behövde stänga istället för en kollega som var sjuk. Det blev en rätt ok dag då allt flöt på i lagom tempo.. med andra ord var det lagom många kunder.. mest glada sådana.. och inget krångel eller strul att lösa.  : )



Idag tisdag jobbar jag samma pass.. 11 - 20.. lite trist att stänga två dar i rad.. men vad gör man.. bara bita ihop och se fram mot den 25:e.  : )

Igår beställde jag ankel bootsen jag hittade på nätet.. för ingen av Esprits butiker har den hos sig. Det finns galet många skomodeller av det märket.. så butikerna kan ju inte ha allt.. förståligt förstås. Fri frakt.. full returrätt utan porto att betala på väg tillbaka till nätbutiken.. så jag testar.. kan inte bli mer än fel.  : )

Nu ska jag göra mig i ordning innan det blir dags att gasa iväg mot jobbet. Hoppas ni fått en bra start på denna vecka.. numero 40.

// Kram Christine


* * *

Hej ju.

Shpresoj se ju keni një ditë të bukur në Prishtinë. Këtu në shtëpi moti gri dhe pije freskuese në ajër se ju ndoshta keni atje poshtë me ju.
Mendoj për ty..

Puthje dhe përqafime Christine

♥ ♥ ♥

Fin hösthelg som nu rundas av

Lördag och Söndag..


På lördag förmiddag tog jag Bettan ut till ön för att passa vilddjuren medan deras mor och far skulle frisera sig och fylla på kylskåp och skafferi.  : )

Det var en härlig höstdag med blåhimmel.. värmande sol.. och härliga friska vindar. Tänk att det är så lätt att andas nu när värmen tagit en paus.. kroppen jublar på alla sätt och viss.. men visst saknar jag sommaren också.



Målning av Carolina Gynning


Idag.. söndag.. städade jag här hemma.. dammsög bort råttorna som trängt sig in under diverse möbler.. vet inte var de kommer ifrån.. för det är ju bara jag som bor här.. är utan hund för tillfället.. dammsuger varje vecka.. men ändå blir det likt förbaskat dammigt igen så fort man vänder ryggen till.  : )

När det var dags att åka och handla hem mat och annat från affären.. kom jag på idén att plocka upp min sjuke vän P som låg hemma och tryna för sig själv. Jag tyckte det var bra att han fick möjlighet att handla hem ätbara ting om han ska fortsätta vara krasslig.. för mat måste man stoppa i sig.. annars drar bara tillfrisknandet ut på tiden.. så jag drog med han ut på en biltur.. fick i han en hamburgare också.. Mission completed.  : )



Målning av Carolina Gynning


När jag kom hem gjorde jag min Tidrapport jag ska ge till chefen imorn.. har plockat ihop det som senare ikväll ska tvättas upp.. gjorde mig en kopp kaffe och lade upp det bakverk jag köpt med mig hem.. Napoleonbakelse modell gigantisk.. och satte mig med min lilla bärbara VAIO i knät.. surfade mig runt bland olika hemsidor.. och hamnade till slut hos fröken Gynning http://gynning.net/.

Carolina är helt fenomenal som person.. många ser henne kanske bara som Bimbo.. jag erkänner.. min första tanke om henne för många år sedan var likadan.. MEN.. när man väl tar del av det hon tar sig för.. som är en hel del och av vilt skilda ting.. så blir man bara totalt impad av henne som person och den mångkonstnär hon faktiskt är.  : )



Målning av Carolina Gynning


Tavlorna ovan är några av alla de tavlor hon hittills har målat. Jag älskar det hårda.. de skarpa kontrasterna.. det råa men också överdrivet färgglada. Jag ska nog ta mig ner till hennes nästa utställning.. bara för att få se allt nytt hon överfört från huvud till duk. Under påskhelgen brukar tydligen hennes mor och Carolina ställa ut sina alster tillsammans.

Nu ska jag försöka göra mer nytta här hemma innan det blir dags att leka tvättant och sedan soffliggare innan nattmössan dras ner över öronen båda. Hoppas ni haft en fin helg med det ni hittat på. Tänker på er alla.. minns tillbaka.. längtar framåt.  : )

// Många kramar från mig.. Christine


* * *

Välkommen hem M.

Hoppas du och killarna haft en kul helg i Makedonien.. att bilen höll fram och åter.. att mat och dryck smakade smaskens.. och att elen hemma nu fungerar som den ska.  : )

Puss.. puss.. puss.. och puss.. Christine

♥ ♥ ♥


 

Äntligen helg igen

Fredag..


Idag var det jobb 9 - 18.. den gick framåt med en svag känsla av magbacillsjuka.. hmmm.. onödigt.. himla onödigt. 

Jag vet inte varför jag fick detta plötsligt dåliga tillstånd.. kanske är det något jag ätit.. jag fick för mig att kycklingen jag åt till lunch kanske hade salmonella i sig. Jag åt av den både igår och från samma förpackning även idag.. kollegorna trodde dock risken var liten för det.. men symtomen stämmer. Nåja.. någon gång ska man ju lägga benen i vädret.. kanske är det dags för det nu.  : )



Hittade denna snygga Ankel Boots från Esprit för 799 kr - Sophie.. hos en nätbutik idag http://www.brandos.se/. Den är helt min stil.. men vågar man köpa skor och stövlar på nätet..? Tänk om den sen känns obekväm på foten.. då måste man skicka tillbaka den och sånt kan ibland bli bökigt. Ska kanske kolla in någon av Esprits butiker och se om den finns att prova hos dom. Sugen på den är jag oavsett var den kan inhandlas någonstans.  : )

Jag saknar M som är borta även nästa vecka.. imorn kör jag ut till ön för att träffa tvillingarna och passa dom några timmar medan lillsyrran och sambon ska ut på några ärenden. Hoppas vilddjuren är snälla och skötsamma.. annars springer jag ut i skogen och gömmer mig tills deras föräldrar är hemma igen.  : )

Tittade in det nya köpstället Bromma Blocks idag http://www.brommablocks.se/. Himla snygg inredning och armaturer i de gamla stora flygplanshangarerna. När jag kom in i Entren kände jag bara Wooooow.. snyggt.. inbjudande.. här måste finnas allt för den som söker något att köpa. Jag gick upp på övervåningen där Nordik finns numera.. jippiii.. Skoaffärer.. klädaffärer.. ja allt som brukar finnas i en galleria fanns även där.

MEN.. varje butiks golvyta var så liten att det var så otroligt få varor de fick plats med. På grund av detta måste man kanske ändå ta sig till de större butikerna. Mitt betyg på detta nya köpvattenhål blev blott en 3:a.. helt och hållet för den fräna miljöns skull. : )

Jag ska återkomma dit en annan dag och finkolla allt som finns där.. kanske höjs betyget då.. ska testa fikens kaffe och sånt.. så jag har inte gett upp än.. jag ger dom en chans till.  : )

Nu ska jag varva ner här och sedan krypa ner under täcket. Måste vara pigg till imorn då jag ska ha hand om småkillarna. Hoppas ni får en fin helg med det ni hittar på.

// Många kramar från mig.. Christine


* * *

Hej ëmbël.

Shpresoj se ju keni një fundjavë fun në Maqedoni dhe se udhëtimit makina është duke shkuar mirë. Flas me ju kur ju vijnë në shtëpi përsëri .. në shtëpinë tuaj dhe Örjans. :)

Hugs prej meje .. Christine

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



RSS 2.0