Datorn krånglar så jag blir prillig

Tisdag till Måndag veckan därpå..


Ja go vänner.. tekniken äro underbar.. när den fungerar.. och hårresande hemsk när den inte gör det.  : )

Jobbet rullar på.. vindarna viner utanför fönstret.. bilisterna kör som tokar.. så allt är väl som det brukar med andra ord.

Jag skulle uppdatera mitt Internet för en vecka sedan efter en uppmanande ruta som pockade på min uppmärksamhet. Visst.. ok då.. jag loggade in på deras hemsida.. där fanns många versioner att välja bland.. jag tog den senaste för varför ta någon halvny när man kan ta den sista.. nåja.

Men efter det blev min dator helt knäpp.. och efter att jag frågat runt är det ingen som skulle ens ta i Beta 9 med tång.. för att den är ny.. med massa fel.. och inte helt utvecklad ännu. Ja men varför i hela helsingland har de då den som ett alternativ då..??? Är den inte redo för världen så lägg inte ut den så folk som inte fattar annat än att lyda.. bara dansar med och hoppas på det bästa.

Nu har jag skickat ett mail och frågat dom hur jag kan avregistrera deras senaste version då den inte fungerar. Den har liksom låst många sidor jag använt innan utan problem.. så jag inte kan logga in där och situationen har blivit struligt i största allmänhet. Dumma datorer.. Arghhhhh.  : (





Sen har jag haft problem med att öppna ett dokument jag vill ändra i och skicka iväg.. men det går inte för det är skrivet i ett program jag inte har i min egen dator.. så nu har jag försökt göra något så när likadant utseende.. och har nu ikväll sparat det på ett annat sätt än jag gjorde igår.. och ska försöka skriva ut det imorn på jobbet. Min egen skrivare är fortfarande nedpackad längst in längst bak i källarförrådet.. och jag är ju inte så sugen på att riva upp allt där nere bara för att få tag på den.  : )

Jag fick i lördags hjälp av tvillingarnas far med att installera Safir internet istället.. fungerar.. nu kan jag i.a.f. logga in där jag inte kunnat logga in de senaste dagarna.. jag kan komma åt att skriva här t.ex för det kunde jag inte i Beta 9.. men.. jag kan inte scrolla upp efter att ha scrollat ner en sida.. märkligt det med. Och med allt dataknas som just nu håller mig i ett hårt järngrepp.. så har denna dag börjat med en märklig och lätt stressad.. förvirrad känsla.. men som på sena eftermiddan ändrades till leende och skämt med kollegorna på jobbet. Så allting kan vändas från urk till jippii.. bara man ger sig Fasiken på att komma dit också.  : )

Nu ska jag ta mig något att äta.. magen kurrar så lika bra få det gjort. Hoppas ni haft en bra start på denna vecka.. numero 42.


* * *

Jiipppiiii... fick hjälp från min gode vän P.. som snällt skickade över en länk där jag kunde avinstalera Internet Explorer 9 beta.. och det lyckades.. så nu är min goa dator frisk och snäll igen.. och dessutom hittade jag volymikonen till verkstadsfältet.. så nu sitter den också på plats. Jäss jäss jäss.  : )


// Kram så länge.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0