Bergborren den går

Onsdag..
Idag vaknade jag innan väckarklockan hann ringa.. av den borr som skall pressas x antal meter ner i berget hos grannen över gatan. Allt skakar på kroppen. Jag får en otrevlig påminnelse om att jag inte längre är så fast och go i skinnet.. det mesta tycks sitta mer eller mindre löst.  : )

Idag ska jag hugga tänderna i boken med tal som övergår mitt förstånd. Linjära funktioner är min första nöt jag skall knäcka. Linjära.. hmm.. ja linjaler är bra att ha om man vill ha ett streck rakt och inte krokigt.. kan det vara det funktionen menar?

Modulplanen innehåller bara sånt jag inte läst innan plus att tiden är pressad så detta blir verkligen ett test för mig. Jag hinner därför inte skriva mer för tillfället utan ska istället slänga i mig några smörgåsar.. dricka en stor kopp kaffe och sedan sätta igång.

Det ska bli spännande att gå på anställningsintervjun i eftermiddag. Det är en deltids-tjänst med start v 47 och som varar över jul och nyår. Då jag ska göra Slutprovet i matten samma vecka.. passar det perfekt att jag därefter sysselsätter mig med att jobba fram till nästa utbildning tar vid.  :  )

* * *

Intervjun kändes riktigt bra när jag gick därifrån och väntar nu på besked som skall komma inom några dagar. Jag håller mina båda tummar i ett hårt grepp. Skulle gärna ha några till som kläms åt.. för turens skull menar jag.  : )

På återhörande / Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0