Mörkret har lagt sig

Nu har alla gått ner till sina bäddar.. kvar sitter jag och låter tystnaden och mörkret lugna min annars så galloperande hjärna. Det går verkligen inte bra med matten vilket känns fruktansvärt frustrerande. Jag var ju självklart förberedd på att det skulle bli svårt.. men som jag upplever det nu är jag snart på väg att skicka ett mail till min lärare om att jag vill avsluta kursen.

Då det inte känns vare sig roligt eller lättförståeligt resulterar det i att jag bara vill fly in i min grotta. Jag blir irriterad på allt och alla.. jag vill inte ha med folk att göra.. det kryper i skinnet på mig.. och jag känner mig fruktansvärt obegåvad och dum. Varför då fortsätta med det som får mig att känna så? Vore det inte lika så bra att kasta matteboken i pappersåtervinningen och skicka in ansökan för våren med de betyg och erfarenheter jag har idag och sedan hoppas på att det räcker?
Jag vet varken ut eller in. Total förvirring och hopplöshet råder just nu.

Något jag istället är glad åt är det kommande jobbet på Åhléns.. jag längtar verkligen. Där vet jag vad som ska göras.. hur man gör det och kommer förmodligen göra det jäkligt bra också. Och bara det att få känna att jag gör nytta igen.. hos en arbetsgivare.. det saknar jag.

Nu är det nog dags att sova då jag är toktrött dagarna i ända. Vet inte var denna trötthet utan gränser kommer ifrån. Jobbigt är det hur som helst och jag känner mig just nu som närmre 87 än 37.  : )


Godnatt på er och på återhörande / Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0