Nedräkningen fortsätter

Måndag..

Idag var det väskor igen.. menar på Åhlens. Relativt kort dag då jag arbetade mellan 12 - 19. Mina fötter mår inte bra just nu. De värker och gör ont. Mest i den vänstra. Jag har ju gamla kärringfötter och ska nog ta kontakt med en fotdoktor framöver.. för att förmedla mitt ogillande av vad de håller på med. Operation kan göra förbaskat ont har jag hört och det finns liksom inga garantier för att det onda försvinner efter att kniven sats i klubborna.

Kom just hem och känner mig mer trött och död än levande ung och viril. Vart har energin tagit vägen? Jag orkar ju inte göra något innan trötthetshammarn slagit mig hårt i skann. Skittrist då jag inte är särskilt gammal utan vill kunna ha kvällarna till att göra trevliga och inte så jobbaktiga saker. Baaahhh.. säger jag bara om detta onödiga och bortkastande av tid och liv.

Nu är maten serverad så ska därför avsluta detta nu. Hoppas ni haft en bra start på denna vecka. Nu är det bara 2,5 veckor kvar av sommarjobbet.. trist men inget att göra åt.



Ska skaffa mig en sån här tjej.. snart..


Kram och knuff.  // Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0