Foto på morgon och kväll

Onsdag..

Hej go vänner.  : )

Imorse tog jag fram kameran innan jag gick iväg till jobbet. Det var nog rimfrost på träden utmed vattnet.. det såg iaf ut så från där jag stod innanför fönstret i köket. Jag har inte alls samma väder och temperaturkoll längre om jag jämför med när jag jämt var ute och gick med Flurr. Nu märker jag knappt av alls hurdant vädret är eller har varit under dagen. 

Arbetsdagen blev lugn även idag.. fram tills min kollega gick hem.. då fullkomligt ramlade det in kunder en efter en ända fram tills jag behövde be dom gå så jag kunde stänga och därefter ta mig bort till Rusta i Barkarby.

Jag åkte dit för att köpa en Rosa Julgran att ställa på jobbet.. med vita och svarta kulor och sen istappar med speglar på.. discokulistappar.  : )

Efter att jag köpt allt åkte jag tillbaka till jobbet.. plockade upp granen ur dess kartong.. plockade ihop den.. vek ut grenarna och fluffade till dom.. slingrade ut den rosa ljusslingan.. hängde på pyntet på grenarna.. ringlade ut Luciaglittret och låste sedan entredörren bakom mig och körde sen hem till lugnet och lite efterlängtad mat.  : )













Bilderna ovan är då tagna imorse.. och efter att jag kom hem vid niotiden ikväll. Jag hängde på mig kameran runt nacken och gick ner till Bällstaån en stund då vinden var stilla och ljusen från företagen på andra sidan ån speglade sig vackert i vattenytan.

Trodde inte att man kunde fota gatlyktor på kvällstid där resultatet med ett vanligt objetkiv blev ett sådant som det här nu blev. Trevligt.. och en glad överaskning. Kameran är inte helt kass med andra ord.  : )

Nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket mitt. Ska från sängen titta en kort stund på CSI innan jag släcker ner för kvällen. Hoppas ni får en god natt och en likaså trevlig dag imorn. Näst sista arbetsdagen för denna vecka.  :  )

Kram och på återhörande  // Christine



Kommentarer
Postat av: a-s norling

Hej! Länge sen sist..Nästa 2 år sen, du fira jul med oss. Jag brukar läsa din blogg ibland, men tycker du har så fina bilder. Skulle gärna vilja bli din "friend " på FaceBook. Vad tror du? Kan inte du o. S isåfall göra upp om hur vi får kontakt? En önskan: skulle var spännande att se denrosa granen på plats på ditt jobb. Kan du fixa ett foto måntro? Mvh A-S N

2009-12-03 @ 06:06:36
Postat av: Christine

Hej A-S.. : )

Nu har jag lagt in en vänförfrågan på FB så snart kan vi ha kontakt även där. : )

Hoppas att allt är bra med er där uppe.

// Mvh Christine

2009-12-03 @ 22:10:18
Postat av: A-S

Hej! Allt bra, kallt o. ingen snö. Bara frost.

Hoppas allt vi snart får se flingorna falla.

Tack för att jag får bli din vän. du tar så fina foton.

spännande att titta på.. Må så gott! A-S + fam.

2009-12-03 @ 22:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0