En pepparkaka om dagen håller bekymren borta

Söndag..

Gårdagkvällen på Roq blev riktigt trevlig.. på många sätt och vis.  :  )

Bandet som spelade innan Ms band skulle upp på scen var riktigt bra att både se och lyssna på. De hade en tjej som sångare och hon var riktigt vass. Min goda vän S  hade följt med mig till spelningen och hon var tillpiffad till tusan och var söt som socker. Förstår inte att hennes R vågade släppa ut henne sådär.. himla söt och charmerande var hon och fick höra det ideligen av vår bordsherre N som gjorde oss sällskap hela kvällen lång.

N var på klubben för att lyssna på sin kollega och numera också vän M som sjunger i bandet. M är tillika min goda vän Ks man. N var himla trevlig och bjöd S på öl efter öl och jag fick en smarrigt god Jordgubbsdrink att smaska på. Ja.. det var sannerligen en trevlig prick den däringa N och jag kände mig allt annat än osedd denna afton.  : )

Ms spelning var riktigt bra och hade ett tyngre sound mot vad de haft innan. Jag tyckte om det massor .. och stilen ligger också rätt i tiden då man ofta hör musik i den här genre spelas på radion just nu. Så M och hans gäng får gärna fortsätta som de nu spelar.






På söndan hämtade jag upp A-M och vi åkte ut till V-holm där vi skulle se min äldre syster Hs äldsta tös E och hennes dramagrupp framföra den pjäs de hittat på tillsammans. Himla kul story om en klassresa som går fel och de hamnar på en öde ö osv. Duktiga sjätteklassare och jag satt stolt i stolen med kameran i högsta hugg och fotade min systerdotter.  : )

Efter de showat klart klädde vi på oss våra varma jackor igen och jag.. A-M.. och min storsyrras barn E och E.. gick ned till den Julmarknad V-holm har denna helg och nästa. Där såldes det julprydnader.. vita Lovikavantar med sina färglada tofsar.. stickade mössor i alla möjliga färger.. strumpor i massor och mycket mer. A-M.. jag och syrrans båda döttrar satte oss på ett fik mitt i vimlet och mumsade i oss av det caféet hade att erbjuda. 

När sista biten bakelse var slukad åkte varmkläderna på igen och vi gick tillbaka till bilen. Vi tog bilfärjan över till R-ön.. körde hem till storsyrran.. blev bjudna på ännu mer kaffe och lussebullar.. spelade Finns i sjön med döttrarna.. och tackade därefter för oss och körde ner till bilfärjan för att ta oss över till fastlandet igen och sedan motorvägen hem.







Det blev en väldans mysig dag med familjen igen. Jag har nog inte umgåtts så mycket med min familj på bra länge.. inte ens innan jag flyttade ner till Göteborg. Men nu längtar jag till varje helg då jag kan åka ut till dom igen.. busa med tvillingarna.. prata tjejprat med storsyrrans döttrar.. försöka liva upp stämningen i hus och hem.. och dricka massa kaffe och prata skit. Det är livet för mig just nu.  : )

Hoppas ni alla haft en fin helg med det ni hittat på. Mamma har varit ut på äventyr denna helg så henne såg jag inte skymten av. Julaftonsplanerna ändras från dag till dag så nu vet jag inte i vems hus där ute på ön jag kommer vara i när självaste Tomten kommer på besök. 





Jag försöker ge så mycket bra energi jag bara kan till dom som kanske behöver det. Jag vill att alla ska vara friska och glada.. snälla mot varandra.. finna lösningar istället för att leta fel och brister. Livet blir mycket trevligare att leva om man är glad och gör andra glada. Pling pling.. syrran och hennes P förstår vad jag menar med detta.. pling pling.  : )

Kram på er allihop. Jag tycker om min familj och vänner.. tänker på folket i Göteborg med ett leende.. snön är på väg.. och vinterhjulen är på. Så vad finns det att klaga på.. bara sätt igång och njut av Nuet och planera ens framtid med omsorg och tanke. Pling.. pling.  : )



// Kram Christine - Den som vill väl
 


Kommentarer
Postat av: Elvira

Det blir sthlm över jul, vi kommer 23 och åker 27... Det blir jag, tova och mamma som kommer. Vi kanske kan träffas?(a) <3<3 Saknar dig<3

2009-12-07 @ 17:41:50
Postat av: Christine

Jag är borta 24-26.. men vi kan försöka få till en träff antingen då 23:e eller innan ni åker hem den 27:e. Vi kommer på ngt bra ska du se. : )

Miss U 2.. puss och kram.. och puss

2009-12-07 @ 19:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0