Fredag morgon

Torsdag och Fredag..

På torsdan jobbade jag även denna dag på morgonpasset och idag kände jag mig betydligt mer pigg och stadig under fötterna. Undra vad det var som snurrade till allt på onsdan.. kommer jag nog aldrig få reda på så ingen ie att fundera mer på detta.  : )

Tydligen hade Julmarknaden som hölls här på Onsdagkvällen varit väldans trevlig. Sång.. häst och vagn för de små.. massor av stånd att köpa saker från.. ja som en vanlig marknad om vintern m.a.o. Synd jag missa den då jag låg platt hemma hela jäkla dan fram tills jag skulle flytta över åbäket till kropp till sängen istället och sussa för natten. Som sagt.. totalt onödigt och bortkastad tid när det blir på detta viset.  :  )

Dagens musiktips är två svenska grupper.. artister. Pernilla Andersson med albumet Ashbury Apples och mina gamla favoriter Takida med sitt mycket fräscha album The darker instinct. Sååååååå bra båda två. Pernilla är av det vanligare visspop medan Takida har ett hejdundrande album som jag snurrar om och om och om och om igen här på morgonen. Fy tusan vad de har träffat rätt även denna gång. Alla spår.. dvs 13 stycken.. är superdupertipptoppbra från början till slut. Jag vill bara dansa och krama om alla jag ser. Väder och musikmänniska är jag hela vägen in i hjärtat mitt.  : )



Pernilla Andersson - Moody Tuesday
http://www.youtube.com/watch?v=0mYpFYlCjNQ


Takida - Get me started
http://www.youtube.com/watch?v=u83RfX1x_DI&feature=related


Takida - Between the lines
http://www.youtube.com/watch?v=tubgRpiCTR0&feature=related


Takida - Trigger
http://www.youtube.com/watch?v=5Nu7zmnLEdM&feature=related


På fredan.. idag m.a.o. gick jag upp samma tid som tidigare i veckan och hoppade snabbt in i duschen och gick sedan snabbt iväg till jobbet. Tände upp levande ljus här och där.. några spottar i taket.. på skivavdelningen.. men lämnade de stora lamporna i taket släkta.

Myskänsla kallas detta något nedsläkta miljöläge för medan Takida fick snurra för brinnande livet runt och runt igen i skivspelaren. Hoppas det kommer in en rockkille eller tjej här på morgonen och vill köpa med sin en kaffe. Då möts de av energipumpande musik så de lär skutta glatt ut härifrån sen.  : )

Igår blev det ingen promenad med min vän P då ena knät kändes ömt när jag raskt promenerade hem efter jobbet. Så hoppas alla ben och armar håller sig pigga till ikväll för då blir det en tur nu istället.

NU måste jag sluta skriva för jag har en leverantör i luren som ska ta vår order inför nästa veckas varuleverans. Hoppas ni får en trevlig fredag och en fin helg när den om några timmar tar sin början.

Massor och många kramar till er alla som jag håller så kär. // Christine - med rockådra i blodet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0