Rimfrost

Fredag..

Ingen skola idag på schemat.. hemma och känner hur en irritation över min ohälsa växer sig starkare för var dag som går. Varför blir jag inte frisk? Jag orkar ju inte göra någonting mer än att somna framför tv:n eller vanka omkring i mina tankar här hemma.

Jag tog iaf med Flurr och kameran ut imorse då rimfrosten låg vacker på trädens alla grenar. Det formligen glimrade när solens ljus nådde vid det frostiga kalla. Som om någon hängt upp miljoners och miljoner av små prismor. En underbar syn för ögat.. dock svår att återge i de bilder jag tog.















Jag ska plocka och städa lite här hemma idag då dammet från hallprojektet sprider sig till resten av huset. Men först ska jag göra mig en kopp kaffe.. sedan krypa upp i soffan.. dra en filt över benen.. och läsa ur senaste numret av Family Living jag fick i brevlådan igår.

Detta är det fjärde och sista numret på den prova-på-prenumeration jag tog tidigare. 4 nr för jag tror det var 60kr eller däromkring. Bra erbjudande och tidningen är iofs trevlig och fullproppad med idéer för ett hem.. oavsett storlek.. men jag måste hålla i slantarna här framöver. Jag kan rekommendera magasinet för Er som har råd och vill titta i en kanontidning om man gillar inredning, design och annat inom den genrern.

Hoppas ni får en fin helg med det ni hittar på. Klä er varmt och glöm inte tvätta händerna då det finns baciller överallt.  :  )

Kram och sånt // Christine

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0