Snön den bara faller ner

Lördag..

Idag blev det en tur till IKEA för kompleterande inköp till bl. a hallen. Finfina saker som jag tror gäster framöver kommer reagera glatt på. Den "lilla" renovering som gjorts i just hallen är ett stort lyft för både det rummet men också för resten av huset.. ja för helheltsintrycket. Så varsågoda gott folk.. ring nu och boka in fikor på löpande band. Ni lär vilja återkomma bara för att få chansen att kliva in i den välkomnande entren igen.. och igen.. och igen. : )

Flickorna är just nu på Göteborg Horse show med deras mor. Hoppas de får en spännande kväll och att de även får massor av bra tips inför nästa ridlektion. S och V skulle ha sin killkväll men efter diverse strul.. IGEN.. med datorn och även Routern (vet faktiskt inte hur det stavas eller vad den egentligen gör) blev det ett besök för dom till ett Grekiskt ställe nära intill samt hemmabio som just nu rullar. Jag själv har mest legat på sängen på em/kvällen då jag nu är så förbaskat trött på min hals som aldrig ger med sig.

Nedan är fler bilder från i somras. De tre första är från Gotland och de tre senare är från Jönköping. Även dessa är ofixade då jag inte haft ork att pilla med dom. Men pillandet återkommer så fort jag känner mig Tipp-Topp igen.














Hoppas ni haft en fin helg så här långt. Kram på er. // Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0