Slut på denna vecka

Söndag..

Idag var det jobb igen på Åhlens. Strumpor idag med men imorn får jag nöjet att stå vid skodisken för första gången. Hur tusan ska jag hitta på lagret och hur tusan ska jag hitta i lagersaldot på datorn?

Jag har idag lagt undan strumpor som det är REA på. Strumpor behövs alltid nya till hösten då det blir svalare om tårna. Svarta vanliga och sedan mörkgrå med lite skotskrytigt mönster på vristen i härliga höstfärger.





När jag jobbade på väskavdelningen i måndags plockade jag upp lite varor som då hade kommit. Mitt bland alla plånböcker och väskor fann jag henne.. en liten nätt.. roströd plånbok i läder.. så söt och näpen. Jag plockade upp och tittade närmre på henne flera gånger den dagen men tänkte som så att jag redan har en plånbok som är liten och smidig.. så varför köpa en ny.

Men nu idag så började jag tänka på den igen och gick bort till den andra avdelningen. Ingenstans fanns hon att finna. Var hade hon nu tagit vägen? Hade hon och hennes systrar redan blivit köpta av kunder som liksom mig funnit den oemotståndlig? Jag letade i lådorna men såg ingen skymt av plånboken. Jag frågade dom på avdelningen om de hade en aning om de redan sålts eller var de höll hus någonstans. De trodde att de redan sålts iväg då modellen var av den mer lättsålda typen.





Jag gav inte upp utan letade igenom lådorna igen och längst in.. bakom några andra plånböcker låg hon och väntade på mig. Jääääääss..!

Jag tog den som var finast i skinnet och har nu lagt undan den bakom disken vid strumpavdelningen. Imorgon på lunchen ska jag betala för denna lilla söta röda samt de strumpor jag valt ut.





Denna dag har varit märklig på många sätt och vis. Jag har kännt mig avig sedan morgonen.. och haft för många kunder på eftermiddan som varit mer till besvär än något man kan glädjas över. Nu syftar jag på de människor som river upp förpackningar och drar ut strumpor.. strumpbyxor.. leggings.. you name it.. för att titta på.. känna på.. och sedan bara kasta in skiten i hyllorna igen. Sånt gör mig vansinnig.

Varför inte be mig öppna förpackningen åt dom så de kan se på varorna.. om det nu inte redan finns PROV-EX framme att klämma på (men det brukar inte spela någon roll.. de sliter upp förpackningarna ändå).. Arghhh.





Usch.. jag skulle behöva lite ledigt så att jag kunde åka bort i några dagar. Allt har bara rullat på.. i alldeles för hög hastighet och på ett alldeles för bökigt sätt. Jag vill bara dra täcket över huvudet och få sova gott en hel natt och på morgonen vakna upp och känna.. - Aaaaaaahhh.. fan vad gott det är att leva..!

Har ni kännt så själva någon gång.. eller gör det fortfarande.. och hur bar ni er åt i sånt fall för att komma dit..?   :  )





Nu ska jag göra mig en latte och sedan se vad tv:n har att erbjuda ikväll. Är det inget att vila ögonen på kanske jag sätter mig och jobbar med de bilder vi tagit under sommaren. Hoppas ni haft en fin helg och får en bra start på nästa vecka.


Sov gott och massor av kramar.  // Christine




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0