Fyndade säkerhetsväst idag

Måndag..

Idag har vi haft strålande sol och klarblå himmel här nere i Götet.. på sant. Just nu är det 19,3 grader i skuggan.. helt ok med andra ord.  :  )

Då vi åker på ridläger på lördag och kommer lämna manegen då och då för att rida ut i skog och mark.. måste varje ryttare ha en säkerhetsväst på sig. Uj uj uj. Jag som ingen har.. får då rida med ryggen bar.

Jag hade ingen lust att köpa en ny för ca 1 500 kr om jag nu inte kommer fortsätta med ridningen till hösten. Så jag kikade runt på Blocket efter begagnade sådana. Jag hittade några annonser som kunde vara av intresse. Men innan jag kontaktade annonsörerna åkte jag bort till MyOne.. en häst och hundbutik på Hisingen.. för att prova storlekar först.


M.. en riktig pajas.

Jag kom fram till att jag skulle kunna ha en barn XL eller en vuxen S. Hittade en annons i Mölndal där tjejen ville ha 100 kr för sin gamla. Jag kontaktade henne omedelbart för att fråga efter bröstmåttet på västen så att jag inte åkte i onödan.

Måtten skulle förmodligen räcka så jag tog adressen.. skrev ut en vägbeskrivning och for iväg. Men jag blev osäker på vägen där jag satt på E6:an och ringde därför lite lätt stressad min GPS av kött och blod.. S. Han var så snäll och guidade mig fram via den karta han plockat fram på nätet. Jag hade aldrig hittat annars då Eniros vägbeskrivningar ibland är en total katastrof. 


M och V sprang in och ut genom altandörren.

Hur som helst.. jag hittade fram till huset.. rött med vita knutar.. klev ur bilen och ropade hallå då dörren var öppen. Ner för trappen kom en glad jänta och vi hälsade på varandra. Himla cool tjej som ska in i lumpen.. därför vill hon göra sig av med sina gamla ridgrejor då hon sen ska köpa nya när hon är klar med tältandet och pangandet.

Västen satt som en smäck.! Det viktigaste är att den går ner i ryggen så svanskotorna där är skyddade. Sån jäkla tur.. och bara för 100 kr. Jag sparade med denna tur 1 400 kr och dessutom blev impad av hennes lumpeninsats. :  )


V.. söt som en karamell.

Nu ska jag gå ut med Flurr. Han fick idag ett litet mjukt halsband med en liten bjällra. Detta för att man ska höra honom när han kommer smygandes. Vi måste ändå hålla koll när vi vänder på oss då han inte ligger många centimeter bort från oss. Flurren.. han är så go.. i mitt hjärta du alltid kommer bo.

Hoppas ni får en trevlig start på veckan.  // Kram Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0