Blogg med ironi och 28 grader i skuggan

Söndag & måndag..

Söndagen passerade med en jäkla fart och jag börjar så smått oroa mig för hur snabbt dygnen kommer gå när jag blitt till en gammal gumma. Jag hinner ju knappt upp ur sängen förrän det är dags att lägga sig igen.

Finväder har vi ju fått allihop som bor i vårt avlånga land. Vi var en snabb vända till Liseberg där tjejerna hade varsin konsert (på ca 15 minuter var). Det var olika musikklasser häromkring som hade sin avslutningkonsert denna dag och då gick vi ju dit för att se vad de lärt sig sedan sist.



Det var lagom med folk på severingen.. men ändå lyckas folk ställa sig framför en där man sitter och på så sätt skymma sikten för en. Nu var vi ju dit för att lyssna och inte titta.. men ändå.

Nedan är tre ögonblick fångade på bild där jag uttråkad av att se folks ryggar glömde bort att hålla leendet på plats. Ni vet som filmstjärnor och toppmodeller alltid måste tänka på.. det kan ju finnas Papparazzis lurandes bakom varje buske man ser. I detta fallet var det S som stod för raserandet av min käcka fasad.  :  )



- Men har de inte hälsat klart på varandra snart..?
- Det räcker väl med en kram och sen iväg..?

- Ni får väl stämma träff för kommande syjunta om ni ska hålla på sådär..!


- Men det var själva ###....!
- Fattar de inte att jag vill se vad de gör på scenen..!

- Puckon..!


- Du.. om inte du flyttar på din ryggsäck NU så kommer jag göra det åt dig..!
- Vad är det med folk idag..?
- Kan de inte tänka på någon annan än dom själva..!  (Ops.. he he)


Givetvis tänkte inte jag allt detta arga utan försjönk snarare i mina tankar om hur livet på andra sidan ryggsäcken skulle te sig.  :  )

Måndag gick i seghetens tecken. Jag har känt mig trött några dagar nu och imorse toppades det med en liten släng av illamående. Förmodligen värmechocken som är och har varit. Jag har fått dispans av fröken att få skjuta upp omtentan tills nästa måndag. Jag kommer skriva den 8:15 på morgonen och därefter åka hemåt till el Stockholmo.

Jag fick välja på att skriva den 15/6 eller till hösten. Inget av alternativen passade särskilt bra med hur min planering framöver ser ut. Därför kom jag på denna lösning och den funkade för både mig och fröken.. så det känns bra. En vecka till att läsa in det jag ska kunna.

Nu ska jag sätta mig i skuggan och pusta ut för en stund. Hoppas ni fått en bra start på denna vecka.

Kram och på återhörande.  // Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0