Med trötta ögon kisar jag mot solen

Onsdag..

Imorse.. eller mer precist klockan nio.. var jag på intervjun inför den praktikperiod jag ska vara på i höst. Detta kommer bli svettigt då jag tävlar om denna plats mot två för mig vädligt trevliga tjejer i klassen. Den ena påminner väldigt mycket om min barndomsvän M.. både till utseende och sätt. Den andra tjejen påminner om min vän S jag lärde känna på glasögonaffären.. också både till utseende och sätt. 

Det är alltså två kanontjejer och så jag som hoppas på att få passera GP:s vaktsluss under veckorna 36-43. Frågan är nu bara vem av oss kvinnan vill ha som sin assistent under åtta veckor. (flikar in hajens ledmotiv) dum dum dum dum dum dum dum dum dum dum. Jag tror att lotten kommer att falla på M.. men vi får väl se vem som får det roligaste samtalet av oss tre.

Kvinnan.. eller tjejen  då hon väl var bara något år äldre än vad jag är.. prata och prata om företaget och vad praktiken går ut på. Jag lyssnade leende med mina stoooora öron. Sen riktade sig samtalsämnet på mig och vem jag var och vad jag ville fråga henne om. 

- Eeeehhhhh...
Jag kom nog på ett par saker hon ännu inte hunnit ta upp.. men annars var det utfiskat på funderingar från min sida.

Men VAD GÖR MAN om man fått reda på allt jag kan tänkas behöva veta? Jag kände mig så korkad som inte bara kunde slänga ihop intelligenta och skarpa frågor som skulle sätta min nyfikenhet på kartan. Usch... jag kände mig så kass som sökare hos en uppdragsgivare. Jag tänkte mig in i hennes situation om hur jag själv skulle uppfatta personen om det var ombytta roller.

Nu var jag ju väldigt trevlig.. artig.. passande klädsel.. social.. glad och uppåt.. men räcker det? Det visar sig förhoppningsvis snabbt för får jag inte denna plats måste jag söka en själv då skolan nu är slut för sommaren.




Både jag och S har känt oss svullna om magen sedan helgen. Jag har ju känt mig galet trött i några dagar nu och även lite illamående. Jag funderar på vad vi ätit.. druckit.. gjort som kan ha lett till den mindre lustiga känslan som finns i kroppen.. men kommer inte på något anmärkningsvärt eller udda.

Förhoppningsvis går det över snabbt.. för jag har läxor att göra och så länge jag går omkring såhär blir det inte många knop gjorda.

Varför kan inte alla människor få vara friska.. fertila (för dom som vill det).. inga konflikter eller krig skulle finnas och alla fick vara så lyckliga dom önskade få vara. Då skulle världen bli en vackrare plats att vara på.

Hoppas ni haft en trevlig vecka såhär långt. Kram på er // Christine





Kommentarer
Postat av: Anonym

Trötthet+illamående=GRAVID haha,Kram EC

2009-06-03 @ 19:44:48
Postat av: Christine

Nääääää.... så roligt ska vi inte ha det. : )

2009-06-03 @ 21:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0