Vill ha en Systemkamera nu

Torsdag..

Hej hallå.. nu var det snart helg igen. 

Idag var det rätt lugnt på jobbet men himla trevlig stämning ändå. Jag börjar lära mig vad stammisarna vill ha och hälsar nya gäster varmt välkomna på mitt alldeles egna sätt.  : )



Det kommer in ny information varje dag med kommande evanemang och gäster. Tyvärr kommer inte Amanda Jensen nästa vecka och signerar sin nya skiva.. postern är skitsnygg by the way.. utan i veckan därpå. Därmed missar lilla T henne vilket är synd. Annars skulle vi gått dit så hon hade fått träffa henne IRL. Det kommer fler chanser för sånt framöver så bara hon är uppe i stan lite då och då.. kommer hon få träffa både den ena och den andra kändisen.  : )

Nu när jag kommer ha fast inkomst ska jag börja kika på utbudet av Systemkameror som finns ute på marknaden. De kameror jag fick låna när jag bodde nere i Götet.. S hade ju två stycken.. är av märket Pentax och modellerna K10 och K20. Riktigt dyra saker och inget jag kommer ha råd med just nu. MEN.. det finns billigare och mindre.. ja enklare kan man nog också säga.. systemkameror som säkert fungerar helt ok med tanke på att de kostar en bråkdel av dessa från Pentax gör.



Jag ska fråga mig för bland folk jag känner och be dom om råd och tips. Min vän S jobbar just nu för Nikon och har lyckosamt fått en egen systemkamera från det företaget. Så hon har förstås värdefull info om just det märket. Jag tittar i de reklmablad jag ser från olika butiker.. alltid finns det lockpriser på olika minnesmaskiner vilket jag tycker är alldeles förträffligt bra.  : )

Tiden går ruskans fort.. tycker inte ni det med..? Imorn har jag jobbat min första vecka på Nya jobbet och de här dagarna har verkligen rusat förbi i en himla fart. Om några veckor har jag väl passerat 40 och närmar mig snabbt de femtio.  : )



Nu ska jag värma en kopp nyponsoppa och bläddra igenom högen med reklam det lämnades i min brevlåda idag. Innan har jag haft en skylt på dörren med texten INGEN REKLAM, TACK. Nu har jag tillfälligt tagit bort den om det skulle annonseras om bra pris på kameror att ha. 

Men gott folk.. så fort jag hittat vad jag söker kommer skylten åka upp igen illa kvickt. Måste tänka på alla träd som jag hellre ser stå i skogen än ligga slaktade på mitt hallgolv.  : )

Hoppas ni haft en trevlig vecka så här långt. STOR kram på er.  // Christine

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0