Trädkronorna dansar lätt idag

Tisdag..

StOrT GrAtTiS ElViRa På DiN 15-ÅrSdAg..!!
HiPp HiPp HuRrA.. MeD BlOmMoR OcH MeD BlAd Vi FiRaR DeNnA DaG.. OcH Ja Må Du LeVa UtI HuNdRaDe ÅåÅåÅåÅåÅr.  : )



Denna lilla Allingsåsblomma från i somras.. får Vira av mig denna dag.


Solen skiner välkommet och luften är frisk. Något svalare än igår är den i.a.f än så länge. Förmodligen blir det varmare ju mer mitt på dan vi kommer. Skuggan från persiennen i köket ger fina mönster på fondtapeten som finns där.

Idag MÅSTE jag hämta upp de däringa förbaskade flyttlådorna från källaren med alla köksutrustning i. Usch.. jag har skjutit detta framför mig då jag vet om vilket slit detta innebär. Det ska först bäras upp från källaren.. sedan plockas ur allt skyddande tidningspapper som är virat runtom.. sen ner i diskhon för att diskas av från källardoft och trycksvärta.. därefter ställas in i skåpen på dess gamla plats.. pust.   : )

Fast å andra sidan gör jag det inte nu.. måste jag ändå göra det förr eller senare.. så varför skjuta upp något oundvikligt och ändå viktigt då jag är i behov av sakerna.  : )

Jag håller just nu ögonen öppna efter ett snyggt men inte så dyrt soffbord. Vet exakt hur det ska se ut.. men det är svårt att hitta då mina mått och design inte överensstämmer med utbudet som finns. Så.. jag fortsätter bevaka vad som erbjuds på olika sajter och butiker.. och hoppas hitta ett i den närmre framtiden. För det skulle vara rätt skönt at ha ett bord att ställa ifrån sig kaffekoppen på.. istället för att ställa koppen på en bricka på soffan. :  )

 Hoppas ni får en fin tisdag med det ni hittar på. Kram och på återhörande  // Christine



Kommentarer
Postat av: Elvira

Tack så jättemycket!!:D Dagen hade bara kunnat vara bättre om jag hade haft dig vid min sida... (Och sluppit sången i orkestern och bamba :S) Saknar dig massor, hoppas att vi ses snart.

Puss från den nyblivna 15-åringen<3<3

2009-09-30 @ 17:41:50
Postat av: Christine

Elvira:

Jag hade hemskt gärna varit där och sjungit för dig jag med. Hoppas du fick en kul dag i skolan och god mat och massor av presenter på kvällen. Saknar dig också.. megamycket. : )

Hoppas vi kan ses här framöver.. snart.

/Många kramar Christine

2009-09-30 @ 19:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0