Första natten på egen hand

Söndag..

Idag har jag kört hem det sista av sakerna jag hade kvar hos min styvfar. Åkte därifrån runt halv elva och hem mot Sundbyberg. Solen sken.. temperaturen var hög.. tömningen av bilen gick lika fort som det tog att fylla den.

Sen var det bara till att sätta igång med allt som ska upp och in på sina ställen. Fy vad saker jag har.. och ändå kastade jag massor innan jag flyttade ner.. och har även gett bort saker. Plockandet fortsätter imorn och det kan även bli en följetong på tisdag om jag inte håller uppe farten.


Söta V..

Idag har jag ställt möblerna där de ska stå. Gjorde ett fynd i närheten av min styvfar.. ett Loppisställe jag åkt förbi många gånger men aldrig gått in på. Där hittade jag ett litet bord ca B60xD35xH33.. lackad fanér och med hylla undertill. Små nätta ben.. och 90 kr kostade det. Jag slog till och ska måla det vitt och ha det som TV-bord.. och så kan jag ha grejor under eller ställa dit min VHS-spelare bara för att chocka mina gäster över en sådan gammal antik sak.  :  )

Imorn ska jag plocka upp mormor och morfars gamla matbord med tillhörande stolar till från källarförrådet. Det blir fint att ha i köket.. annars har jag också mitt barbord i ek med barstolar i svart skinn och rostfria ben till. Ska känna av och se vilket som blir bäst.


Charmige M..

Imorn ska jag åka till IKEA i Barkarby för att köpa madrasskydd.. sängskydd.. draperiskena att ha bredvid sängen.. gardiner/draperier om jag hittar några.. duschdraperi.. kastruller då mina gamla hade över 20 år på nacken och börjat tappa teflonbeläggningen. Sen ska jag hålla hårt i slantarna då det kan dröja innan ersättning/lön kommer in på kontot och hyran och annat ska betalas innan dess.

Jag gjorde ett till fynd idag.. på ÖB.. då jag hittade en microvågsugn i silverfärg för 595 kr. Jag ville inte lägga mer pengar på en sån maskin och hoppas nu att den är lika bra som den var snygg att se på.  :  )

Sitter nu i soffa och ser på tv:n. Får nästan plocka fram kikaren då den är av den gamla sorten och endast 25 tum stor. Men den får duga tills vidare. När denna sagt Tack och nu får det räcka.. då blir det väl en plattis som alla andra har i sina hem nu för tiden.

Känner av lite av ensamhushållskänslan som infunnit sig nu på eftermiddan. Jag har ju inte sovit ensam på över ett år.. och nu är det då dags. Hade varit skönt att ha haft Flurr som sällskap här i början.. men nu är det ju som det är. Bara till att bita ihop tills allt känns normalt igen.

Hoppas ni haft en fin helg med det ni hittat på. Sov gott sen.  // Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0