Fynd på SIBA

Måndag..

Idag körde jag bort till E och vi gick en sväng bort mot Flatenbadet och dess kollonilotter som ligger där intill. Fin höstdag med sol och lagom varmt i luften. Gick in mina nya höstkängor jag passade på att köpa på Åhlens innan jag slutade där. Fick också hjälp av skräddaren där i huset för att sy in skaften då mina ben är så smala och klena att stövlars skaft alltid har en förmåga att vara för stora.. eller vida rättare sagt.  :  )

Snyggt blev det iaf efter att skräddaren tagit bort lite av lädret och sedan sytt ihop allt igen. Skräddarsydda skor känns ganska lyxigt. Alla har vi ju vår egen uppfattning om vad som är lyxigt och inte.. det här är min.  :  )

När vi gått klart rundan gick vi hem till E som bjöd på lunch. Efter att klockan slagit två kom hennes söta lille son hem från skolan. Han går i årskurs fyra och har massor av läxor att göra i veckan. Efter att jag och E hade umgåtts klart körde jag hemåt mot Kolartorp igen.

På vägen dit passerar jag Länna butiksområde. Jag svängde av där för att se vad teknikbutikerna hade för utbud av datorväskor. I de tre första affärerna fanns inget jag fastnade för. I den fjärde fanns en snygg.. signalröd GOLLA-väska med blommor på.. men den kändes för stor.. och kostade även lite för mycket.. 599 kr.. för att lägga på en dataväska. 

Jag lämnade därför Lännaområdet och begav mig mot SIBA i Haninge som ligger alldeles nära styvpappsen. Där fanns det förvånansvärt många dataväskor att välja bland. Rekommenderas för den som letar efter såna just nu. 
Det fanns enkla svarta "gubb"-väskor för runt 200 kr och uppåt. Det fanns de trendiga GOLLA-väskorna med färg och mönster.. och så fanns det den jag valde till slut. En Samsonite-väska som var så ruggigt snyggt designad och alldeles precis lagom i storlek.

Den hade kostat 1190 kr.. det fanns ingen prislapp på den och enligt föräljaren som tittade efter i datorn hade den kostat så. Det fanns nämligen en annan datorväska i affären av samma märke och i en liknande modell för det priset.. så det kan ju stämma då med Ordinarie priset. Nu var den i.a.f. nedsatt till 399 kr p.g.a. några repor på framsidan. Detta var det sista exet och innefodret var som en skummadrass för att skydda datorn för eventuella skador.. m.a.o. bästa möjliga väskan för en Laptop.

Priset och designen gjorde att jag slog till utan att tveka. Man får precis plats med en 15,4 tums storlek på datorn.. så den är verkligen nätt och smidig. Snygga bekväma handtag och så en axelrem med vaddering fanns att kroka på den om man så vill.. ja ni kan själva se hur den ser ut här under.  :  )


Samsonite - Hardshell EVA Laptop Pillow


Efter att jag betalat mitt fynd på SIBA satte jag mig i bilen igen och körde hem till huset.. katten Missan och co.

Nu ska jag gå ut och se hur det går för K och C när de planterar ner de buskar C köpte igår hos blomstervaruhuset Zeta. Tror de skulle ha några Humle som insynsskydd mot grannarna.. och sen några andra buskar för att fylla ut tomten med lite grönt.

Hoppas ni haft en bra start på denna vecka. Kram och på återhörande  // Christine
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0