Natti natt

Lördag..

Så har klockan passerat ett på natten till söndag. Ja.. egentligen är det ju redan söndag men då jag inte gått och lagt mig ännu.. så anser iaf jag att det fortfarande är lördag.  :  )

Idag har det varit en lång och faktiskt riktigt trevlig dag med massa saker som hänt. Först körde jag in till Söder och fick min "gratis"-klippning. Det blev kanon enligt E som jag senare träffade. Jag blir aldrig nöjd direkt efter själva klippet.. utan måste tvätta ur det och låta det självtorka. Först då kan jag se om jag är nöjd.. ja om det blev som jag hoppats på vill säga.  :  )

När jag klev ut ur frisörsalongen och stod på Götgatan.. tog jag upp telefonen och ringde min vän P som är nere i stan denna helg. De satt i bilen.. och var på väg mot Söder de med. Vi stämde träff på Wurm.. ett bra fik nere vid Bergsundsstrand. När jag kommit fram och hittat en parkeringsplats hittade jag dom sitta i solen vid ett av uteborden. Latte och smörgåsar var redan beställda så det var bara till att slå sig ned och njuta av koppen.. mackan.. och en god lunchfika i trevligt sällskap.

När lilltösen börjat bli uttråkad av att sitta och höra oss babbla lättade vi på oss och åkte åt varsitt håll. Jag styrde min bil mot E som jag skulle hem till. Hemma hos henne pratade vi bort en låååång stund.. fikade.. och senare gick iväg och köpte hem pizza till oss. Den var faktiskt riktigt god.. parmaskinka.. ruccola.. färska tomater.. soltorkade sådana också.. mozzarella ost.. ja den smakade nästan lika gott som den vedugnsbakade jag åt med S och gänget vid Majorna nere i Göteborg.



När klockan närmade sig sju körde vi in till stan för att gå på Engelen. Vi klev in i en nästan tom lokal.. men det var bara skönt för då kunde vi höra vad den andra sa. Vi satte oss i ett av båsen och drack det vi hade framför oss. Jag hade köpt en Burn Energidryck (chaufför för kvällen) och E hade en sån där fruktig alkoläsk.. nästan som Fanta men med lite fart i.  :  )

Sen började folk välla in i lokalen inför de två band som skulle spela där ikväll. Tror det ena bandet heter Big Fun.. spelade rockcovers.. och bandet som spela en trappa ner var mer åt jazzhållet. Så när det var paus på övervåningen gick vi ner och hörde det mer åldriga bandet spela lite lugnare musik. Båda var riktigt bra. Hör jag dom igen lär jag inte bli besviken om jag så säger.

Kul att titta på folk och ibland får jag allt anstränga mig för att inte tänka för knepiga tankar om hur somliga människor egentligen tänkte när de valde kvällens Out-fit. Men å andra sidan är det rätt skönt med folk som inte bryr sig om vad andra tycker.. eller att de ger sig tusan på att hålla fast vid deras egna personliga stil.  : )

När klockan närmade sig tolv kände vi att nu får det räcka med både sociala och musikaliska intryck.. så vi gick tillbaka till där bilen stod parkerad på Hornsgatan. Väldans skönt att bara behöva gå fem tio minuter och sen sätta sig i Bettan (bilen) och slippa trängsel på T-banan eller vänta på en taxi som aldrig kommer.



Jag hade ta mig tusan lika skoj med två Burn i kroppen som om jag hade druckit två drinkar ikväll. Och vilket som är minst nyttigt för mun och kropp låter jag vara osagt. Båda har ju sina för och nackdelar.  :  )

Just det.. glömde nästan bort. Jag fick ett sms när jag var där på Engelen. Det var minstingen T som hörde av sig. Vi pratade en kortis och jag fick reda på att hon nu hittat bra avgångar med tåget för Höstlovsveckan vi hoppas hon kan komma hit upp på. Bra priser och bra tider tyckte iaf vi två. Hon ska prata med mor och far och se att allt blir ok. Vore himla mysigt om hon kom upp. De andra är ju välkomna de med.. och det har jag sagt åt dom.

Imorn söndag ska jag köra hem till lägenheten och se om den har tömts som jag hoppas på. Jag ska se vad som måste åtgärdas i den och därefter flänga runt och se vad jag hittar för tapeter i vettig prisklass. Jag har egentligen ingen lust alls att ställa mig och fixa till den igen.. men måste tyvärr göra detta ändå. Så helgens sista dag blir full av fix och letande efter material för detta.

Nu är det dags att sova för ögonen har nästan slagit igen helt och hållet nu. Magen kurrar av hunger men jag ids inte gå  ner och ta mig något att äta. Kanske dumt.. det visar sig om inte annat imorn när jag vaknat.

Hoppas ni haft en fin lördag. Kramar från mig. // Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0