Fina Bettan.. Rosendal.. och bus på ön

Lördag och Söndag..


På lördan åkte jag till Ford Kindwalls i Barkarby för att hämta ut lacksprayen jag beställt till bilen. Den hade kommit så jag ringde min biofar och fråga om jag fick låna hans garage och fixa till det sista med bilen.

Han är helt otroligt duktig och snäll som hjälpt mig med bilskadan. Man kan knappt se att bilen varit med om en smäll. Jag är farsgubben oändligt tacksam för detta.. då det sparat mig massor och massor av pengar.  : )

Tack biopappa G.. du är B.Ä.S.T.  : D






Ja ni ser ju hur attans fin bilen blev efter att biopappa G var klar med henne. Farsgubben blev inte helt nöjd när vi skulle lacka skadan. För Primern (grundfärgen) reagerade märkligt med Rost-Stoppet jag måla på ovan grunden.. så när sen lacksprayen kom på reste sig färgen som i en lodrät rand. Så till sommaren ska jag göra om allt då värmen och tiden kanske finns mer av än nu. Men tills dess är lilla Bettan strålande fin och jag är mer än nöjd med hur bra allting blev till slut.  : D





Efter bilfixet åkte jag ut till ön och hälsade på tvillingarna och deras föräldrar (lillsyrran och sambo) då jag inte träffat dom på ett tag p.g.a. diverse barnsjukdomar. 

De var lika busiga.. energiska.. söta och roliga som de alltid är. Vi städade bort alla deras leksaker från golvet så vi kunde fälla upp deras tyghus de gillar att springa in och ut i. De blev helt galna av detta lilla tygstycke och skrattade busade pussade varandra när de möttes på mitten varje gång. De är helt otroligt fina de där små pojkarna. Och man blir glad i själen av att vara med dom en dag.  : )





På söndan åkte jag till OKQ8 och tvättade bilen ren och blänkande blank i deras Tvätta-själv-drive-in-automat. Spola av.. sköljtvätt.. spola av igen.. sen på med sköljvax.. skölj lite grann igen.. och sen glansmedel upp på det.. jag blev nästa blind så som hon blänkte och glimrade mot mig i solen.  : )





Efter det åkte jag hem och gjorde i ordning matsäcken.. fast den innehöll mer fika än mat. Plockade upp A-M och därefter bar det ut till Djurgården där vi skulle gå en sväng i solen och finna oss en plats i lä där vi kunde dricka vårt medtagna kaffe och mumsa i oss av de bullar och kakor jag packat ner. Vi passerade nedanför Skansen och där nu björnarna bor. Uppe i ett träd hade en av de ludna söta klättrat upp och balanserade på en gren. Hur tusan hade den kommit upp.. och hur tusan ska den ta sig ner igen.  : )

Efter vi kikat ett tag på björntoken satte oss vid Rosendals trädgård och njöt av värmen.. ljuset och atmosfären som finns där. En fin dag i solen och efter det åkte vi hemåt igen.




Hemma bytte jag om till löparkläder och satte mig i bilen igen. Körde över till P som jag skulle dra med mig ut i motionspåret i Nackareservatet igen. Båda var lite sega i benen denna dag så det var en tung runda mot gången innan vi sprang.. men runt kom vi i.a.f. utan att stanna en endaste gång.. jippii.  : )

Efter vi kommit tillbaka till porten vid hans hus hoppade jag in i bilen.. körde snabbt hem.. och lagade mig massor av mat då magen skrek efter föda. När klockan var sju var det dags för tvättstugan att bli besökt av mig och min svarta tvättkorg från Granit. In i maskinen.. vänta en stund.. sen plocka ur allt och hänga upp på tork. Jag älskar verkligen doften av nytvättat.  : )




Black Eyed Peas - Missing You

http://www.youtube.com/watch?v=Gviu6M95EoM


När mitt lilla hem var städat.. disken borta.. bilen stod blank och fin på parkeringen.. matlådorna var fulla.. skön känsla i kroppen rådde efter en kanondag ute i solen.. och ett bra spring i spåret.. somnade jag rätt snabbt. Dock vaknade jag efter några få timmar och var superpigg och kunda knappt somna om igen. Efter att jag börjat löpträna är kroppen ständigt på högvarv och det är svårt att varva ner under natten. Märkligt det där.. vad tusan ska jag vara vaken mitt i natten när jag borde sova tung och gott istället.  : )

Hoppas ni får en fin start på denna vecka.. numero 16. Det märks att våren är här.. för kroppen har verkligen vaknat till från en längre tid i vila. Nu jäklars får ni se upp där ute.. here I come. :  )

// Kram på er.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0