Me and little miss T loves Gotland

Måndag.. Tisdag.. Onsdag..


På måndan kom vi ner till ön till 08 på morgonen. Vi körde ner till Hemse där vi handlade med oss lite kylvaror och sedan raka spåret till stugan och kasta av oss skorna och dra på oss tunna kläder då solen stekte varmt redan då.  : )

Vi tog det rätt piano den dan.. var rätt så trötta i ögonen efter att bara sovit tre timmar natten innan. Så mys och chill vid huset passade oss perfekt. Film på kvällen och bara ha det gott.  : ) 



På tisdan piffade vi till oss trots att det var varmt och svettigt innan vi satt oss i bilen.. så varför duscha när man ändå blir varm i skinnet direkt efter.  : )

Vi gick runt i ett härligt blomstrande Visby.. solen den sken.. himlen var blå.. folket som var där verkade njuta minst lika mycket som vi av miljön och det härliga sommarväder vi blir bjudna på.  : )

Vi satte oss på en uteservering med träd och hela alltet och beställde in varsin Cola och Tacotallrik. Mumsfillibabba och efter vi var mätta och belåtna gick vi vidare runt i de många slingriga gränder och gator det finna innanför murarna. Lilla T hittade en ring i silver som var väldigt fin.. men hon ville sova på saken så vi får se om dne finns kvar.. och om hon slår till när vi åker upp igen på torsdag.



Vi åkte där efter till Gannarve Gård där min lillsyrra C jobbar extra över sommaren. Hon har tidigare haft sin häst där men den är nu flyttad till ett annat stall lite mer norr upp. Vi fikade där hos C.. tittade på alla hästarna som fanns där.. blev bekanta med en underbar ungtik.. Boxern Hedda.. som tog mig.. eller oss båda med storm. Hon var så full av energi och glädje.. kramade om mig så jag tappade balansen där jag satt nedhukad.. vi hamnade i en skrattande kelandes hög.. Hedda och jag.. helt underbar hund.  : )

Och med detta goa hundmöta har jag nu mer eller mindre bestämt att till nästa sommar kommer jag bli med hund igen. Antingen en Boxer eller en Dobermann.. tik ska det vara.. och efter Hedda så är jag mer och mer sugen på en sån ras.. och folk blir nog mindre rädda för en yvig Boxer än en yvig Dobermann.  : )



På onsdan körde vi ner till Hoburgsgubben och åt mjukglass med strössel.. klättrade på raukarna.. gick långt bort på stenstranden.. sen upp på kullarna.. vilken härlig utsikt över havet.. mår bra på den platsen på ön.  : )

Efter körde vi till Hemse och tittade in i Ladan.. köpte frimärken till Ts vykort hon ska skicka till sina nära och kära.. fikade på ett trädgårdskafe.. köpte fästingsnara efter att jag hittat en på min mage dagen innan.. och körde sen hem och bytta fordon till jeepen som vi körde runt i.. T fick styra i hagen vilket hon gjorde galant snyggt.  : )

På kvällen gjorde vi oss varsin Mojjito.. jag med starka droppar i och T en barnvariant.. de blev så goda att vi gjorde en till och avslutade sen kvällen med Sommardeckare på tv:n.. godis och nötter. : )



Hoppas ni har det bra där ni är. Jag håller alla tummar för att vädret fortsätter vara så fint som det varit hittills.. då kan jag leva på detta fram tills jul.  : )

// Kram på er.. Christine



Kommentarer
Postat av: little miss T

Jag gillar den första bilden, ren och fin på något sätt.. :) men du får lägga upp någon av dom fina bilderna på Hedda OCH dej.. ;) <3

2010-07-15 @ 12:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0