Helgen å så början av 23

Fredag till Måndag..


På fredan var det jobb igen och det blev väl en ganska så vanlig dag på jobbet. EFter hämtade jag upp AM och sedan vidare hem till mig. Plockade med oss en varm filt.. två termosar med röd Vuxensaft.. två vitfrostade plastglas.. och sen en påse salta potatisskruvar.  : )

Gick ner till vattnet här nedanför.. satte oss på filten och babblade snabbt bort ett par timmar. Det var riktigt skönt där vi satt i den goa kvällssolen. När saften var slut och klockan närmade sig halv elva följde jag med AM en bit på vägen hem till henne. Skön avslutning på kvällen i en god väns sällskap.  : )

Lördag jobbade jag och det gick bra även denna dag. Inga arga kunder utan det mesta flöt på i ett lagom fartigt och stabilt tempo. Efter jag jobbat klart åkte jag förbi min vän P.. parkerade bilen utanför hans port.. sen gick vi bort till en superbra Indisk restaurang i Enskede där vi åt oss mätta och nöjda. 

Kan inte fatta hur mycket mat jag egentligen kan få i mig. För det jag stoppar i mig där är lika mycket som två-tre middagar ihop som jag annars äter.. så ni kan fatta vad full magen var och jag vaggade tillbaka mot hans hem som jag var gravid i minst femte månaden. Magen började puta ut strax under liljekullarna.  : )



Saknar ni detta.. eller O-saknar ni detta..  : )


På söndan var det jobb igen.. bara jobb för hela slanten numera men det ger ju klirr i kassan vilket jag gillar.  : )

Efter jag jobbat klart mötte jag upp AM nere vid Huvudsta Ridstall för en promenad bort till båtklubben i närheten och det fik/matställe som nu finns öppet där fram till hösten. Detta ligger på en flytmojjäng med brygga till där det finns bord och stolar man kan sitta och mys vid i solen.. men nu var det mer eftermiddagssol förstås.  : )

Måndan var det mera jobb.. och idag var jag lite trött i ögonen men det gick förvånansvärt snabbt att arbeta sig igenom dessa dryga nio timmar. Behövde jobba över då den som skulle stänga var sjuk och då stannade jag kvar och stängde butiken istället. Bra med extra pengar och jag hade ändå inga planer för denna kväll.. så då gick det ju bra.  : )

Nu sitter jag hemma i soffan och längtar till imorn.. då ska jag ut till R-ön.. hälsa på mamma.. sen hämta tvillingarna från deras dagis. Som jag sa till min lillasyster och tillika deras mor i förrgår.. de pojkarna är som tobak för en rökare och sprit för en alkolist.. I´m really addicted to these sweet boys.  : ) 

De har dessutom börjat kalla mig Tin.. och drar runt mig i händerna för att visa mig allt de vill visa.. jag dööööör ju när de håller på så där.. Tin.. visst är det ett vackert namn de gett mig.  : )

Lite senare imorn ska jag möta upp mina jobbisar i Gamla Stan för en AW. Vi ska gå på Vapiano.. en restaurang som finns där.. och "umgås" och "lära känna varandra".. så det ska bli himla skoj att se hur de är utanför butikens fyra väggar. Kanske bättre.. kanske sämre.. det visar sig väl hur de egentligen är. : ) 

Nu måste jag ge magen något att äta.. annars lär jag inte kunna somna om ett tag. Hoppas ni fått en kul start på denna vecka.. numero 23. Inte långt kvar nu tills semestern tar sin början.. jag lääääängtar så jag nästan ramlar omkull.. men gör det med ett leende på min mun.  : )

// Kram på er.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0