Veckan börja med en hjärteinsats

Måndag..


Ikväll när jag kom hem vid tiotiden.. fann jag en gammal förvirrad dam utanför porten.. ihopkrupen på marken.. väldigt tunnklädd.. jag fråga om allt var ok.. JA fick jag till svar.. gav henne några minuter att komma upp på fötterna.. sen gick jag och tittade till henne igen.. hon hade förflyttat sig bort till trädgårdssoffan utanför.. fortfarande sittandes på marken.. jag ringer polisen.. säger att jag hittat en förvirrad dam utanför min port.. de tar adressen och meddelar radiobilen.. jag lägger en filt om henne.. hon tar min hand.. sen pratar vi tills två konstaplar kommer och kör henne hem. Känns skönt i själen att kunna hjälpa andra. : )

-Är du en sån människa som går runt och hjälper andra..?
Damen trodde nog att jag var utsänd att hjälpa henne och andra som var i nöd. : )



Nu är det dags att sova.. för imorn måste jag upp görtidigt och flytta bilen.. för nu står den inte helt ok.. något märkligt sker tydligen numera på just måndagkvällar.. för när man kommer hem sent så finns inte en endaste parkeringsplats ledig.. utan hela jäklars gatan är helt knökfull.. inte bra.. inte bra alls.  : (

Så upp i ottan.. trots att jag annars kunde ha haft sovmorgon.. sen till reumatologen till 11:30.. kolla av att allt är ok med kroppen.. sen till jobbet och vara där fram till 20.. eller dryga där efter.  : )

Skulle ha lagat matlådor så jag har fram till helgen.. men då min oplanerade hjälteinsats inträffade ikväll.. får det bli Indiskt till lunch imorn istället.. vilket inte är helt fel det heller.  : )

Hoppas ni fått en trevlig start på denna vecka. Se er omkring.. uppmärksamma saker som inte ser helt ok ut.. sträck ut en hjälpande hand.. och det kommer få er att växa någon centimeter.  : )

// Kram på er alla.. Christine


Kommentarer
Postat av: Mamma

Beundransvärt gjort av dig min kära dotter, jag är stolt över dig.

Puss och kram från

Mamma

2010-06-22 @ 19:57:00
Postat av: Christine

Tack rara mor.

Jag kände bara att jag inte hade hjärta att lämna henne där. Jag kan ju bara hoppas att någon annan gör samma sak för mig.. om jag själv skulle hamna i sådan nöd i framtiden. : )

Puss puss

2010-06-22 @ 21:37:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0