Krax krax kraaaax

Söndag och Måndag..


På söndan hade jag en dag av kurering.

Kan inte fatta att halsen inte ger med sig.. eller snarare bacillerna som bitit sig fast som en vampyr gör på sitt offer. Jag hostar så fort jag blir torr i halsen.. vilket jag också är hela tiden. Det skapar ju problem när jag på jobbet pratar ideligen med kunderna som är inne i butiken.. eller svarar i telefonen när de ringer.

Jag smaskar ständigt på lenande Senega lakritstabletter och dricker vatten. Apropå dricka ska jag nog göra mig en kopp te med rom i nu innan det blir dags att runda av för kvällen.

På måndan var det upp och jobba.. idag var det 10 - 19 som gällde. Halsen fortfarande knasig men vad kan man göra. Jag vill inte förlora inkomst p.g.a. att vara krasslig.. en annan sak vore det om jag tog ledigt för att hitta på något skoj. :  )

Men jag gav till slut upp vid halv fem för hostningarna kändes inge kul inför kunderna som kanske tror jag har kycklingsjukan eller sviniga-hund eller vad de nu kan heta.  : )





Bonde söker fru hade säsongstart ikväll. När jag körde in på parkeringen ringde mamma i telefonen. Hon hade sett en bonde där som hon tyckte var söt och verkade vettig. Hon manade på mig att skynda in för att hinna se en skymt av honom. Så klart missade jag intervjun och såg bara en skymt av mammas favorit på slutet av programmet.

Mja.. han var ju ingen jag skulle vänt mig om efter på stan.. men å andra sidan har jag aldrig valt karlar efter utseendet utan efter det som (förhoppningsvis) finns innanför skalet. :  )

Kanske skulle man ändå klottra ner några rader.. se vad det leder till.. och kanske får man sen ett kul sommaräventyr på Öland.. om Bonden skulle tycka något tillbaka. Skojar förstås men jag gillar ju att prova på nya saker.  : )

Nu ska jag fixa mitt Rom-te och hoppas att det ger någon lugnande verkan på hosteländet. Visste jag att mor min inte läste bloggen.. skulle jag använt ordet Host-H####tet istället. Men nu gör lilla mamsen det och tycker inte om svordomar så jag kör den censurerade varianten istället.  : )

Hoppas ni haft en bra start på denna vecka.. numero 18. Bara nio veckor kvar till semester.. jipiiiiii.  : D

// Kram på er..  Christine

Kommentarer
Postat av: tovis : )

Oooh! Vilken fin biild! Exakt en sådan tapet har jag ju i mitt rum nu hos pappa ;)



Bamsekram från mej! Jag saknar dej ♥

2010-05-09 @ 22:48:42
Postat av: Elvira

Hahhaha, jag skulle typ döö om jag såg dig i bonde söker fru :D Såååå nice, och du skulle få killen på fall direkt, snyggo. PUSS !

2010-05-16 @ 22:52:04
Postat av: Christine

Hej Tovis. : )

Jag kom att tänka på dig när jag hittade bilden på nätet. Det måste vara väldans fint där i ditt rum nu. STOR kram på dig.. saknar dig med.. massor. ♥



Hej Vira. : )

Ha ha.. ja det vore något det att vara med i TV för en karls skull. Nää.. jag står nog över denna gång. : ) Nu hinner jag inte med känns det som.. massa annat som tar upp min vakna tid. STOR puss tillbaka till dig. ♥

2010-05-19 @ 23:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0