Semesterlängtan och nya foton

Måndag till Onsdag..


Jobbe jobbe jobbe.. varför vara ledig när man kan jobbe.  : )

Bilderna nedan är från förra veckan då jag var över till farsgubben och efter det åkte till en fågelsjö i närheten av hans hem.. och också ett stall jag ska kika lite närmre på framöver. Först måste bara klirret in och placeras där det ska.. sen när allt är på plats då ska jag börja unna mig pengar till nöjen istället.  : )



































Nu är det "bara" sju veckor kvar till semester.. denna efterlängtade ledighet jag nu längtar och trängtar efter så jag nästan spricker. Hoppas veckorna går snabbt men inte för fort heller.. för jag vill hinna göra trevliga saker fram tills dess också.

Vinthers spelning nu på lördag blev just inställd p.g.a. olika anledningar.. som det så fint skrevs. Undra vad det kan betyda.. sjukdom.. depression.. graviditet eller bara ovilja till att lira gura och krama hårt om mikrofonen.  : )

Nu är det dags att sova. Imorn ska jag Besikta bilen.. lite nervös är jag allt för besiktningsgubbarna har varit lite kinkiga de senaste gångerna jag varit hos dom. Bettan är ju knappast purung längre utan kallas numera senior. Och då kommer krämporna som på oss människor.  : )

Så.. har du inget för dig imorn vid 9:30.. får du hemskt gärna hålla tummarna för att bilen går igenom.. och jag får spara på slantarna istället för att ge dom till en bilverkstad.  : )

// Sov gott på er.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0