Kul helg över för denna gång

Fredag till Söndag..


Fredan var det jobba som gällde från 9 - 18.. sen började helgen.. denna efterlängtade lediga helg.  : )

Lördan kom P förbi.. vidare for vi till Café Sjöstugan och en go fika i solen intill husväggen och utsikt över Brunnsviken. Bullarna och deras smarriga mackor var lika bra som de alltid är. 5 av 5 möjliga poäng.  : )

Sen vidare mot Barkarby butiksområde där vi sprang in på Chilli.. Mio.. Media Markt.. Plantagen.. Jysk.. Rusta.. IKEA och sen hem till P. Vi gick sedan i sällskap med hans brorsdotter A ner till Thaiboden och köpte hem väldans bra Thaimat. När vi väntade på att den skule bli färdiglagad.. såg A en plånbok ligga på gatan. Jag gick och hämtade den.. allt låg fortfarande i den.. VISA-kort.. körkort.. diverse medlemskort och 260 kr.

Vi sökte febrilt efter ett telefonnummer till ägaren så vi kunde återlämna den till henne. Det vi fick upp var en adress en liten bit bort. Vi gick hem med maten.. åt upp det goda och fortsatte sedan sökandet efter denna unga tjej som måste vara utom sig av oro.. det skulle iaf jag vara.

Vi åkte till adressen som stod skriven på henne.. kände på porten som var olåst tack och lov.. gick upp de två trapporna och ringde på dörren med hennes efternamn. En trött/förvirrad tjej öppnade och vi sa vad saken gällde. Hon kollade i sin väska och upptäckte till sin fasa att hon hade tappat den och faktiskt skulle kunna blivit rejält blåst om denna plånbok hamnat i fel händer. Nu är ju vi tre ovanligt ärliga och ordentliga människor.. tur för henne kan man ju säga då. : )

Vi överlämnade plånkan och därefter släppte jag av P och A utanför Ps port. Sedan hem och småtitta på Eurovisionsfestivalen 2010. Mina favoriter var Turkiet och Ukraina. Tyckte Tyskland var lite trist show.. det hände ju inget direkt utan hon stod i sin lilla svarta klänning på den lika så svarta scenen. Det enda som stack ut var hennes rödmålade läppar.  : )


Selvmord - Lad som om
http://www.youtube.com/watch?v=Mdbz9rB2CLI


På söndan for jag ut till ön och grattade mamma på morsdag.. sedan till lillsyrran och grattade likadant till henne.. gav tvillingarna deras 2-års presenter redan nu då de är lite sommarbetonade och dumt då att väntas med i två veckor till då de annars fyller den 12/6.. dumt om det blir kanonväder menar jag.  : )

Lillsyrrans sambo fick två tidningar i present.. en Vetenskapens Värld och en skvallertidning då han gillar sånt tjejigt.. sen över till storsyrran och grattade hennes äldsta tös på hennes 13-års dag. Storsyrran fick blommor hon med och sen fika och senare på eftermiddan blev det teater med den grupp äldsta tösen spelar med. Pizza till middag med mamma och syrran med döttrarna båda.

Efter maten åkte de över till ön igen och jag hem till mig. Fick lite dåligt samvete för pizzans onyttiga påverkan på kroppen så jag stack iväg till Ursviks motionsspår och sprang korta varvet. Det gick sådär.. kanske med tanke på den gigantiska Italienska degplattan i magen så jag sprang det mesta av spåret men gick en kort bit innan jag till slut sprang på rätt bra på slutet igen.

Hem och duscha.. lite tv:tittande.. surfande och nu har jag änterligen hittat hemsidan för det danska band jag blivit förtjust i.. Selvmord. Kan inte fatta namnvalet de gjort.. för när jag berättar för folk om dom så ser de konstigt på mig.. menar folket jag berättar för.. för de tror väl jag är trött på livet eller liknande.. vilket inte stämmer alls.. inte för fem öre. : )

Jag gillar verkligen gruppen och deras låtar.. men kan inte bli vän med namnet. Det klingar lite illa men strunt samma egentligen.. jag gillar det jag hör och det är väl det väsentliga. Jag ska se om jag kan ta mig över till Danmark och gå och se på någon av deras spelningar de planerat att ha från nu och fram tills hösten. Antingen bor jag hos min vän som bor där.. eller så tar jag med någon härifrån och bor på hotell.. det visar sig hur det blir med den saken. : )

Nu är jag dötrött i ögonen och måste stänga av för natten och försöka somna fortast möjligt. Nästa vecka är det jobb 6 av 7 möjliga dagar att jobba.. så det blir fullt upp m.a.o.

Hoppas ni haft en kanonhelg med det ni hittat på. Var rädda om er.. kör försiktigt i trafiken.. och glöm inte bort att vara snäll mot de ni möter och känner.  : )

// Kramar från mig.. Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0