Onsdagsbio och sen ledig helg uppe på Gården

Tisdag och Onsdag..


Jag jobbade tisdag 11-20 och idag onsdag är det 9-18 som gäller.

Direkt efter jag slutat ska jag bara ta bilen kort över till Heron City för en middag ocg biokväll med M som överaskar med ett besök till storstan.  : )

Vad det blir till mat är ännu ej bestämt.. det lutar dock åt mexikanskt. Filmen däremot är redan bestämd.. Thor i 3D.. blir spännande.  : )



Imorn torsdag jobbar jag 9-17 och åker sen kvickt upp till Gården och tre lediga dagar tillsammans med M. Ska bli himla mysigt och skönt att komma upp dit igen. Det är ju så jag vill leva.. så jag vill bo.. med gummistövlar och skit under naglarna än att strutta runt med stillettklackar och läppstift på min mun.  : )

På lördag kommer lillsyrran upp med familjen.. och på söndan kommer min gamla vän K med familj upp och hälsar på. Ska bli himla skoj att se dom igen och få visa dom var jag håller hus nu för tiden.  : )

Nu är eftermiddagsrasten slut så ska snabbt avsluta här och bege mig upp till butiken igen. En och en halv timme kvar.. sen är jag fri för denna gång.. menar dagens arbetsplikt.  : )

Hoppas ni haft en bra vecka så här långt. Jag håller tummarna för att Valborg blir soligt och fint som påsken blev. I alla fall hoppas jag det inte ska regna på oss.. man blir så trist och bunden till at vara inne under tak då.  : )

// Kram så länge.. Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0