In love with my new car.. and M of course

Lördag till Måndag..


På lördan hade M och jag lite sov(seg)morgon som sig bör på en ledig helg. Jag vaknade i och för sig rätt tidigt men M var inte lika redo att kliva upp i ottan. Så.. jag inväntade ögonblicket när han äntligen skulle sparka av sig täcket så att vi kunde börja dagen.  : )

Efter frukost gick det med en himla fart.. och det som jag för säkerhets skull skrivit ned på en lapp över vad vi skulle beta av hann vi också med att göra. Efter en kanongod middag hemma i föräldrarnas kök åkte vi bort till stugan igen och titta på film och somnade sedan gott på sena kvällen.  : )




På söndan handlade vi hem kakel till köket.. svart matt kakel 20x50 cm.. kommer bli riktigt fint när det hamnat upp på väggarna. Vit fog bruten mot ljus grå till detta och allt kommer hamna i Sköna Hem´s nästa nummer.   : )

Jag plockade över det jag behövde från Bettan till Jossan (den Nya).. innan jag hängde bilnycklarna på kroken inne i stugan. Till våren ska jag pimpa upp Forden och sedan sätta en prislapp som förhoppningsvis kan glädja både köpare och säljare. Varenda öre åker direkt in på sparkontot utan omväg via någon rolig butik jag annars lätt kan lägga slantarna på.  : )

Idag måndag gick vi upp innan tuppen hunnit gala. En snabb kaffe i köket där Ms pappa väntade på oss. In i varsin bil.. hade sällskap en bit på vägen.. både i luren och på asfalten.. innan M tog till vänster i rondellen och jag fortsatte rakt fram och ner mot Arlanda och vidare hem.

Jobbade 10-19 och dagen gick rätt snabbt förbi. Åt en smarrig lunch jag fått med mig från gården. Efter jobbet visade jag upp Jossan för en av kollegorna som ställt sin bil i samma garage. Fick tummen upp och det känns verkligen som hon och jag är ämnade för varandra.. menar den nya bilen och jag.  : )

Väl ute ur garaget körde jag hem till farsgubben med tulpaner och brownies som tack för hjälpen och skjutsen upp till Hedemora när vi vid första besöket kikade på bilen. Vi satt hemma hos pappa och hans käresta K och prata bort en stund innan det var dags för mig att bege mig hemåt igen.

Nu har jag precis skrivit ikapp mig så nu borde jag nog kunna sova gott inatt. Jag drömde mardrömmar natten till idag.. om både om det ena och det andra.. usch.. kände mig rätt liten när jag vaknade. Tvi tvi tvi.. hoppas jag slipper drömma om detta hemska igen.  : (

Bilen är verkligen härlig att köra. CD-spelaren har snurrat Selvmord idag.. det danska bandet jag tycker om.. basen hörs förmodligen ut till trottoarerna jag passerar där jag glider fram.. men vad gör väl det.. snart är det Vår så börja poppa på.  : )

Sov gott och kram på er.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0