Fin helg hos M ligger bakom min rygg

Fredag till Måndag..


Hade en kanonhelg uppe hos M och hans föräldrar med allt vad den innehöll.. skoterturer.. snöröjning på tak.. inköp av tapeter och bänkskivor.. massor av film (zombies och annat blodigt spännande).. god mat tillagad av både M och hans mamma A-C.. ja det blev en fin helg och jag längtar redan nu till nästa gång jag kan köra upp till dom igen.  : )
 
M testade min knäck jag gjorde kvällen innan jag for upp. Jag gav den själv en tre:a.. men M tyckte den var perfekt.. "inte för hård.. och inte för mjuk.. lagom så man kan stoppa in fler knäck i munnen på en gång".. så jag får väl vara nöjd med det då. :  )



M finns alldeles intill.. därav mitt smile  :  )


Idag måndag jobbade jag 10-19 och dagen blev rätt lång och seg. Skrivaren vi använder i butiken krascha så jag fick sitta med en stackars supportkille nere i Göteborg 2x30 minuter innan vi fick ge upp för idag. Den vägrade att komma igång igen trots att allt såg ut som det skulle med instälningar och annat. Imorn bitti ger supportkillen det dolda skrivarfelet en omgång igen. Hoppas att allt är löst tills jag kommer dit vid 11.. för sen ska jag vara där fram tills jag stänger butiken vid 20. Blir en lång dag m.a.o. : )

Nu ska jag varva ner här hemma innan det blir dags för mig att sova för natten. Hoppas ni haft en trevlig helg med det ni hittat på.. och får en likaså trevlig start på denna vecka.  : )

// Kram så länge.. Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0