M på väg till Afrika.. och jag jobbar på

Söndag och Måndag..


På söndan jobbade jag 11-17.. körde sen upp till Gården.. åt middag och mös bort kvällen med film och prat.. innan vi stängde igen ögonen för kvällen.

Idag måndag hade jag tagit ledig på fm för att köra M till Arlanda. Vi kom dit strax innan ett.. mötte upp några av resevännerna vid inchekningsdisken.. jag vinka hej till dom.. och kramade M hej då. Körde ner till jobbet och gjorde fem timmar.. 14-19.. innan det var dags att åka hem till min lilla lya.  : )



Ja nu är då M på väg till syd Afrika med några vänner. Fem av de sju ska jaga med M inräknad.. medan två av dom "bara" åker med som sällskap.. semester i det varma goa är inte helt fel det heller.  : )

M har haft funderingar på om han ska ta hem bara hornen.. göra montage av huvudet eller göra en matta av det han lyckats få fatt i. Det visar sig om 2 år.. det tar tydligen så lång tid att få hem sakerna och få det konserverat. 



Kom att tänka på det ikväll: varför inte spika upp något av ovanstående djurdelar på väggen istället. Eluttag i form av rådjurshorn av plast.. eller valfritt exotiskt djurhuvud i plysh. Kostar förmodligen en bråkdel av vad äkta vara annars kostar.. och så slipper man det dåliga samvetet som följer med pangandet.  : )

Sitter nu hemma i soffan.. fick ett sms vid sextiden från M.. då hade de just landat i London. Väntetid i några timmar och sedan vidare till Johannesburg.. planbyte och sen vidare till Kimberly där de ska vara i en vecka. Blir tomt här hemma när man har träffats nästa varje dag.. men då blir det bara ännu rarare nästa gång vi ses.. tjohoo.  : )

Hoppas ni fått en bra start på veckan.. numero 11.

// Sov så gott sen.. kramar Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0