Tick tack

Fredag..


Hoho.. var är allihopa..? Just nu är det dött som i grava här i butiken på sena fredagkvällen. Jag vaktar mer dammråttorna än arbetar och sliter mitt pass som tar slut strax efter 20.  : )

Jag har stängt för tredje kvällen i rad. Nada liv kan man känna nu.. men å andra sidan är folk så himlars upptagna med sina egna liv.. och M är bortrest.. så då kan man ju lika gärna gneta på.. eller..?  : )



Imorn lördag jobbar jag då 10 -17. Ska sen köra hem till min vän P så vi kan ut och gå en sväng. Var rätt länge sedan så det finns nog en del att prata om sen sist. Kankse blir det Indiskt efter vi har gått vändan.. är lite sugen på det och vi har två riktigt bra ställen att välja på i sånt fall.  : )

På söndag åker jag ut till ön för att höra hur tvillingarna har haft det uppe i fjällen. Första gången de provat på att åka slalom.. och de är ju knappa tre år. M tyckte det var mer skoj än V.. och båda har åkt Knappliften också.. på egen hand. Ja med mor och far springandes bredvid för att minimera vurpor och snö innanför overallerna.  : )

Nu ska jag börja avrunda här för kvällen.. förbereda stängningen så att jag kommer hem i ok tid. Hoppas ni får en fin helg med det ni hittar på. Jag tänker på er.. och lite mer på somliga andra.  : )

// Många varma kramar.. Christine 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0