Öliv i solen och söta lamm

Måndag..


Idag jobbade jag 10-20. Det blev en rätt lugn dag och tur var väl det. En av optikerna var hemma och kurerade sig.. så det blev rätt mycket iofs för den friska som var på plats.. men mindre att göra för oss säljare i butiken.  : )



Mitt på dagen fick jag ett efterlängtat sms.. från M. Han har ju varit ute i buschen en vecka nu så vi har inte haft någon som helst kontakt under den tiden. Usch vad det varit kämpigt emellanåt att inte ha någon som helst koll på läget. Inte kunna höra hans röst.. att inte kunna säga hej.. hur har du det?.. mår ni bra? osv. Jag har längtat så hjärtat börjat värka på slutet.. men imorn är han då änterligen hemma igen.  : )



Jag var ju ute på ön igår söndag. Solen sken och värmde gott när vi var utomhus och njöt av vädret och den milda temperaturen. Lillsyrran.. pojkarna och jag gick bort till fåren som just lammat. Första fåret hade fått två sötnosar.. den andra hade fått fyra.. helt galet att alla fått plats.. och den tredje var på väg att lamma när som helst. Hon låg och flämta tungt medan tvillingarna.. menar lammen nu.. de hoppade upp på den höggravidas gigantiska mage och brydde sig inte alls att hon bara ville få vara ifred för ett tag.  : )



Efter att vi sagt hej då till alla djuren gick vi hem och gav pojkarna lunch. Efter det kom mamma och hennes R över så vi högg in på fruktpajen vi lagat innan vi gick ut. Kaffe i koppen och djupa diskusioner mellan syrran och mig.. om påslag i glasögon- och byggbranschen. Att alla vill tjäna pengar och att ingenting görs gratis. Nåja.. ska inte gå in på det igen.. det leder ändå ingen vart.  : )



När killarna sovit middag tog vi på oss jackor och skor.. mamma och R åkte hem till sitt.. medan syrran killarna och jag gick över till storsyrran och hennes töser E och E. Där fick vi då mer kaffe i kopparna och så pratade vi bort en stund medan döttrarna underhöll tvillingarna så gott de kunde.  : )



Pojkarna tyckte det var görskoj att springa fram och tillbaka i vattenpölen på vägen utanför där de bor. Det plaskade och slaskade högt och lågt. Hoppas overallerna bara torkat torrt till idag då de skulle till ditt dagis igen.  : )



Nu längtar jag bara efter att få träffa M igen. Jag ska nog lägga mig strax för att det snabbare ska bli en ny dag. Jag håller alla mina tummar för att kanske kanske kanske få träffa honom redan imorgon kväll. Det vore som att vinna högsta vinsten på TRISS.  : )



Nä.. nu ska jag borsta tänderna och se om John Blund kommer och nattar om mig. Egentligen.. vad är det för konstigt pulver han slänger omkring sig..? Det borde inte kännas skönt att få sånt grus eller mjöl i ögonen. Borde klia som tusan.  : )



Hoppas ni fått en bra start på veckan. Kör försikigt.. var rädda om varandra.. och er själva så klart.. glöm inte hålla koll på oljan i bilen.. håll båda händerna på ratten.. somna inte osams.. och ta vara på dagen.. imorgon kan det du tänkte göra/säga vara för sent.  : )



M.. du är saknad.. efterlängtad ska du veta. Jag har räknat varje dag.. timme.. tills du kommer hem igen. Jag ser fram mot att få höra dig berätta om allt det ni sett.. gjort.. upplevt. Det du lyckats fälla får jag ju vänta på att se i ett par år förstås.. men det är det nog värt.  ♥

Nä.. nu är det hög tid att stänga ner här för kvällen. Sov gott när det blir dags för det.

//Kram så länge.. Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0