Fredag i Stockholm

Fredag..
Strax ska jag köra hem till E, min kollega från Optikeraffären jag jobbade i innan jag flyttade ner till Götet. Hon skall bjuda på lunch.. sån tur jag har som åker från hem till hem och bara stoppar i mig av det som bjuds på.  :  )

Senare på eftermiddan ska jag hem till en annan vän, A-M. Vi ska träffas för att äta middag ihop.. vedugns pizza från favoritstället i Solna. Som ni ser.. mat.. fika.. mat.. fika.. fika.. mat.. jag gör inget annat känns det som.

Pratade nyss med min going varpå jag fick höra att han kommer få en fin julklapp i år i form av money money. Vilket känns tokbra så mycket som det runnit ur hans börs hittills i år. STORT GRATTIS hjärtat. <3

Nu ska jag sätta fart här så jag inte blir sen. Hoppas att ni får en fin fortsättning på dagen och en trevlig helg när den väl börjar.


Ska skriva upp den här nyckelringen på julens önskelista.


Lite socker i kaffet kan aldrig vara fel om biten ser ut så här.

* * *

Hemma hos far efter en fin dag med vänner på olika håll. Det blev varma mackor med te hemma hos E och på kvällen en vedugnspizza med massa gott på tillsammans med A-M. Pizzan beställdes i barnstorlek för nu får jag inte ner mer mat på ett tag.

Imorgon kommer S upp till stan för att följa med på barndopet på söndag.. och för att sedan hålla kurs i stan under nästa vecka. Blir rätt kul med dopet då han ska visas upp för hela tjocka släkten. 

Biopappa med sambo 
Styvpappa med sambo (redan träffat)
Äldre syster med sambo och barn.. syrrans två och sambons tre  
Yngre syster med sambo och pojkarna som skall döpas
Yngsta syster som numera bor på Gotland ( träffat i somras) 
Mamma med sambo 
Tvillingarnas pappa med föräldrar och syskon
Samt alla inbjudna vänner till föräldrarna 

Jag längtar tills imorn då jag ska hämta upp S vid Centralstationen vid tolv. Då har jag många kramar att ta igen sen jag åkte upp. Ska gå ner och mysa med pappa nu.. hans sambo C är hos en vän och äter ärtsoppa med punch ikväll.. lite avis blir man ju förstås.


På återhörande och Gokväll / Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0