andra dagen av sju

Tisdag..


Tidningen metro hade en annons i gårdagens tidning om vädret och temperaturen i Stockholm för denna vecka. Man kan ju inte tro att det är sant.. och än mindre tro att man befinner sig i landet Lagom.  : )

Tisdag 27 grader och sol.. Onsdag 22 grader och sol.. Torsdag 21 grader och sol.. Fredag 28 grader och sol.. Lördag 20 grader och sol.. Söndag 21 grader och sol.. ja ni ser själva vilken kanonvecka det blir.. för de som inte jobbar menar jag.  : )Nu måste jag snabbt piffa till mig innan jag ska styra Bettan mot ännu en arbetsdag i det internationella SKHLM.  : )

Ha en bra dag och bränn er inte i den heta starka solen.

// Kram på er.. Christine

Bara två veckor kvar nu

Söndag och Måndag..


På söndan var jag dödens trött och trodde aldrig jag skulle få fart på motoriken i kroppen.  : )

Men efter att kaffet börja verka.. och jag tagit tag i disken.. dammsugningen.. blev jag så irriterad på att inte ha tagit tag i mitt problem med min lakans-förvaring. Jag har många lakan och påslakan.. men ont om ställen att ha dom på. Har haft tanken om att ha ett skoskåp till detta. I stället för skor ska jag rulla ihop lakanen som rulltårtor och sedan förvara dom i lådorna stående.. perfekt och jäkligt smart påhittat av mig.. om jag får säga det själv vill säga.  : )

Jag styrde kosan mot IKEA i Kungens Kurva.. plockade upp den extremt trogne IKEA-diggaren P på vägen dit.. och började vårt sökande först med varsin kopp kaffe med smörgås och bulle till på ett av fiken de har där. Hela 30 kr tog de för detta.. totalt för båda två menar jag.. oförskämt billigt kan man lugnt säga.  : )

Jag visste på ett ungefär sen tidigare vilka skoskåpsmodeller de har.. så jag visste också att det inte blir exakt vad jag vill ha/kan ha.. men så nära jag får nöja mig med att komma i alla fall. 

Jag  hittade en modell som skulle få plats på håret på den vägg jag tänkt ut för den. Skåpet var nedsatt från 599 kr till 399 kr vilket kändes grejjt. Jag brydde mig inte om den trista ekfaneren då jag ändå ska måla allt i vit lackfärg. Jag monterade ihop skåpet när jag kom hem.. målade på det första lagret färg och ska nu måla på det andra.  : )

Vill ni få er ett gott skratt.. på min bekostnad.. ska ni absolut klicka på länken här under. Varsågod och njut.. mungiporna lär röra sig ohämmat uppåt och fastna där för en stund.  : )


Christines fuldans
http://fuldans.com/?v=kqvajkfuw2


Hoppas ni fått en bra start på denna vecka.. numero 26. Och med detta innebär det att lilla T nu kommer upp till mig om exakt 12 dagar.. och två dar senare far vi över till vindarnas Ö.  : )

Var rädda om er.. var snälla mot varandra.. hjälp och ni blir själv hjälpt när ni så behöver det.  : )

// Kram på er.. ChristineJobbvecka och midsommar i Nyköping

Onsdag till Lördag..


Onsdag till lördag jobbade jag.. men bara 10 - 14 på lördan.. och efter det stack jag och P iväg till Nyköping och hade Midsommarkul där.  : )

Nedan är bilder från den dagen.. middag intogs nere intill kanalen på en väldans bra Indisk restaurang. Vi fick bord på deras altanbrygga mitt i solen.. smarrigt god mat och dryck.. sen fortsatte vår tur runt i stan. Jag plåtade det jag fann intressant att plåta.. och P han strosa framför och letade upp fotografvänliga objekt. : )Nu börjar mina ögon kännas tunga efter en kanondag ute på ön. Träffade allihop och började hos lillsyrran och tvillingarna.. sedan en kort sväng förbi mamma.. och avslutade hos storsyrran där jag blev bjuden på smarrig Tacomiddag. Tog 22-färjan hem och ska strax släcka här hemma för kvällen.

Imorn hoppas jag det blir fin väder då med.. för då lär jag och P sticka ut en sväng igen.. målet är ej bestämt ännu.. utan vi brukar hamna någonstans där man kan se sig om och fika gott.  : )

Hoppas ni haft en fin helg så här långt med det ni hittat på. Kör försiktigt imorn när alla midsommarfirare ska hemåt igen. Kram på er och god natt.  : )

// Christine


Danmark vs Sverige

Tisdag..


I dag var en dag jeg gerne vil undgå. På arbejdet blev det rodet .. en syg .. en anden gik hjem tidligere alligevel .. Det kunne ikke være mere trist end det var i dag, som jeg siger.

Jeg har så mange af jer nu kender lidelser danske feber .. ved ikke, hvor længe det vil blive, eller om det vil forsvinde ud af første sted.

Jeg har lige set med det ene øje på det danske krimiserier og lyttede med både ører i den mest fantastiske sprog nogensinde er skabt. Dansk er som balsam for hår .. som Revaxör for overbelastede ører .. og næsespray for blokeret næser.

Skal snart sætte mig til at sove for natten til imorn skal jeg stå tidligt op .. gå til tandlægen .. og derefter arbejde fra 10 til formentlig over 20 af hans kolleger, når man er syg.

I dag var jeg i reumatologi, der fortalte mig, hvordan de seneste testresultater blev. Ingen blev fundet fejl med ultralyd, de gjorde for et par måneder siden. Læge ville imidlertid stadig forsøge at finde ud af, hvorfor jeg har for mange røde blodlegemer i blæren. Det bør ikke være tilfældet, og derfor er han ivrig efter at finde ud af, hvorfor jeg stadig har det.

Så nu lægen til at tænke over, om de har brug for at gøre en gastrskopi og tjek blæren ved hjælp af et kamera .. nu, hvordan det vil passe der.

Nu er det tid til at børste tænder og sove, så jeg kan holde op med dagen i morgen. Vil lige generende, som det var i dag .. Der vil blive brug for al den energi, jeg kunne have tid til at genoplade natten timer mørke.

Søde drømme om dig og håber du har en god dag i morgen. Knus Christine

Idag var en dag jag gärna skulle slippa. På jobbet var det rörigt.. en sjuk.. en annan gick hem tidigare ändå.. det kunde inte bli mer trist än det var idag som sagt.

Jag har som många av er nu vet om drabbats av Dansk feber.. vet inte hur länge den kommer stanna eller om den kommer försvinna utav huvudtaget.

Jag har just tittat med ett öga på den danska polisserien och lyssnat med båda öronen på det mest häpnadsväckande språket som någonsin skapats. Danska är som balsam för håret.. som Revaxör för täppta öron.. och nässpray för täppta näsor.

Måste snart lägga mig och sova för natten för imorn ska jag upp tidigt.. åka till tandläkaren.. och sedan jobba från klockan 10 till förmodligen dryga 20 då en av kollegorna är sjukskriven.

Idag var jag hos reumatologen som meddelade mig hur de senaste provsvaren blev. Inga fel hittades med det ultraljud de gjorde för ett par månader sedan. Däremot vill han ändå försöka ta reda på varför jag har för många röda blodkroppar i blåsan. Det ska nämligen inte vara så och därför är han mån om att ta reda på varför jag ändå har det.

Så nu ska doktorn fundera på om de behöver göra en gastrskopi och även kolla blåsan med hjälp av en kamera.. hur nu den ska få plats där. :  )

Nu är det dags att borsta tänderna och sova så jag orkar med dagen imorgon. Blir den lika bökig som den blev idag.. kommer all energi att behövas som jag kanske hinner ladda under nattens svarta timmar.

Sov gott på er och hoppas ni får en fin dag imorgon. Kramar ChristineVeckan börja med en hjärteinsats

Måndag..


Ikväll när jag kom hem vid tiotiden.. fann jag en gammal förvirrad dam utanför porten.. ihopkrupen på marken.. väldigt tunnklädd.. jag fråga om allt var ok.. JA fick jag till svar.. gav henne några minuter att komma upp på fötterna.. sen gick jag och tittade till henne igen.. hon hade förflyttat sig bort till trädgårdssoffan utanför.. fortfarande sittandes på marken.. jag ringer polisen.. säger att jag hittat en förvirrad dam utanför min port.. de tar adressen och meddelar radiobilen.. jag lägger en filt om henne.. hon tar min hand.. sen pratar vi tills två konstaplar kommer och kör henne hem. Känns skönt i själen att kunna hjälpa andra. : )

-Är du en sån människa som går runt och hjälper andra..?
Damen trodde nog att jag var utsänd att hjälpa henne och andra som var i nöd. : )Nu är det dags att sova.. för imorn måste jag upp görtidigt och flytta bilen.. för nu står den inte helt ok.. något märkligt sker tydligen numera på just måndagkvällar.. för när man kommer hem sent så finns inte en endaste parkeringsplats ledig.. utan hela jäklars gatan är helt knökfull.. inte bra.. inte bra alls.  : (

Så upp i ottan.. trots att jag annars kunde ha haft sovmorgon.. sen till reumatologen till 11:30.. kolla av att allt är ok med kroppen.. sen till jobbet och vara där fram till 20.. eller dryga där efter.  : )

Skulle ha lagat matlådor så jag har fram till helgen.. men då min oplanerade hjälteinsats inträffade ikväll.. får det bli Indiskt till lunch imorn istället.. vilket inte är helt fel det heller.  : )

Hoppas ni fått en trevlig start på denna vecka. Se er omkring.. uppmärksamma saker som inte ser helt ok ut.. sträck ut en hjälpande hand.. och det kommer få er att växa någon centimeter.  : )

// Kram på er alla.. Christine


En helg i kärlekens tecken

Lördag och Söndag..


Det har väl inte gått någon förbi.. att våran Viktoria fick sin Daniel idag. ♥ ♥ ♥
Jag jobbade denna festliga dag vilket kändes trist och alldeles förskräckligt onödigt. Men.. vi som jobbade beslutade snabbt att ha en av jobbdatorerna avsatt till att följa LIVE-sändningarna på.  : )Mellan kunderna sprang vi så fort vi var lediga och följde det som hände på skärmen. Vi var uppkopplade från klockan 10 så vi såg det mesta som hände.. innan vigseln.. i kyrkan och under själva bröllopsakten.. under vagnkortegen.. och resten av denna underbara dag fylld av kärlek.. kärlek.. och ännu mer kärlek.  : )Viktoria var strålande vacker.. och Daniel var stilig i sin frack.Pussen alla väntat på.. de är ju så söta tillsammans.  : )
Ja.. att dessa två verkligen hyser känslor för varandra.. kan inte ha ungått någon. Man blir riktigt glad i själen av att se på dom.. att ha fått möjligheten att vara med om deras stora dag.. och detta får en att börja drömma sig bort till att själv få vara med om något liknande i framtiden.  : )

Idag på söndan åkte jag ut till ön. Tvillingarna hade ögoninflamation så de var lite rinniga i ögonen.. men annars var det full rulle på dom som det brukar vara. Berättade för mamma idag om mitt "behov" av att åka ut till ön och träffa killarna. De lär sig ju nya saker varje dag.. och då vill man förstås inte missa det.  : )

Sen är de ju så goa och charmiga.. vill visa mig saker de lärt sig sen sist.. vill att man ska hänga med dom där de upptäcker nya ting. Jag smälter som smör i solsken när de tar min hand eller kallar mig Tin.. då behövs inget mer i livet.  : )

Nu ska jag runda av och sedan är det dags att krama kudden. Imorn är det jobb igen och efter det ska jag och P ut och jogga igen. I Nackareservatet.. intill ena spårslingan.. finns ett naturgym man kan pressa de förslappade musklerna i. Det är stockar att lyfta.. dra.. pressa så man får någon ordning på skalet igen.  : )

Där finns en övning där man ska svinga sig från en pinne till en annan.. om ni tänker er en stege liggandes uppe på fyra pålar.. så man likt en liten schimpansunge gungar sig framåt i varannat handgrepp. Jobbigt som tusan om man är klen och har svaga händer.. men jag kom i alla fall halvvägs. Och imorn ska jag göra ett nytt försök och testa om jag kan komma ett pinnhål längre.  : )

Hoppas ni haft en kanonhelg med det ni hittat på. Imorn tar en ny vecka vid.. numero 25. Det innebär också att det nu är exakt tre veckor kvar tills lilla T och jag kör på färjan som ska ta oss över till vindarnas Ö.. Gotland.  : )

// Sovgott och kram.. Christine 

 

Vickan + Danne = Sant

Fredag..


Idag var det jobb till sena långa kvällen.

Imorn jobbar jag.. det är ju helt jäklars galet.. I know.. när man istället skulle kunna sitta antingen bänkad framför TV:n eller vara inne i stan där det händer. Det är ju min ordinarie helg att jobba.. ville inte tjorva med helgbyte då det leder till dubbelhelg och sånt.. så bara bita ihop och sedan titta på reprisen över det stora efterlängtade som imorgon kommer ske.. Kronprinsessans Viktorias Bröllopsdag.  : )


Prinsessa för en dag.  : )


Snart är det väl dags att tänka på refrängen.. även om jag inte alls känner mig redo att dra på mig pyjamasen. Men ska jag orka le åt alla kunder som kommer in till oss imorn.. måste jag först få mina timmar av nattlig vila.. ladda batterierna.. och sen hoppa upp ur sängen med ett skutt.  : )

Jag och en kollega funderar på att köpa oss varsin prinsesskrona att ha på oss imorn. Kanske kommer de som ser oss skaka på huvet.. eller så ler de rart och tycker vi är vimsiga goa tjejer som drömmer om ett liv på Slottet.  : )

Hoppas ni får en fin helg med det ni hittar på. Ta nu vara på morgondagen som verkligen är inpyrd i kärlekens tecken. Krama om dina nära och kära när du träffar dom.. hör av er till de som bor på lite mer avstånd.. håll upp dörrar för de äldre.. och gå ner på knä och lyssna på de yngre.. vänlighet.. omtanke.. kärlek.. låt alla goda sidor hos er springa gatlopp ikapp med varandra.  : )

// Kram på er alla.. Christine ♥ ♥ ♥


Ledig.. sol.. blå himmel.. och goa pojkar två

Måndag till Torsdag..


På måndan jobbade jag.. tisdan var det likadant.. och på onsdan var det jobbplikt igen. Men idag torsdag var jag härligt ledig och for ut till ön.. njöt av solen.. den blå himlen.. midsommarblomster.. smörblom.. prästkragar.. tvillingarnas upptåg och charm.. och avrundade med mammas goda hand vid spisen.  : )Liam O´Connor


Jag har ju babblat på om bandet jag "snubblat" över på nätet och som jag inte kan få nog av. De har ju (tyvärr) det sämre välklingande namnet Selvmord.. måste nästan maila dom och fråga varför de valt det namnet.. när man kan kalla sig vad som helst. Folk kan ju börja tro man är deprimerad eller självmordsbenägen som lyssnar på en grupp med det namnet.. men så är det inte alls.. jag är ju hur glad som helst och tror killarna i bandet är minst lika glada de med.  : ) 

Låtarna är inte heller deppiga utan de innehåller väl vad de flesta rapp.. rocklåtar brukar handla om.. livet.. vardagen.. tjejer.. killar.. och samlivet dom emellan.

Idag fann jag det efterlängtade paketet från CDON.com jag beställt här om dagen. Jag hann knappt låsa dörren bakom min rygg innan jag rev upp den igenklistrade fliken och drog fram innehållet. Aaaaaahhhhh.. skivan med Selvmord fanns nu i min hand.. här ska spelas som bara den.. fast bara inom ramarna för hur man får spela i en lägenhet med grannar tätt intill förstås.

Alltså.. lagom hög volym och bara fram till klockan 21.. sen blir det till att dra ner volymen och dansa mindre yvigt med armar och ben.. men det ska jag nog klara av.. hoppas jag.  : )L.O.C  (Liam O´Connor)


Jag Googlade runt igår kväll på Youtube och sen Googles bildarkiv. Jag upptäckte att denne Liam.. en av killarna i Selvmord och med den mörka och väldigt trevliga rösten.. har varit solosångare i ett annat band tidigare.. vet ej om det bandet fortfarande rullar eller om han helt bytt över till gruppen Selvmord numera. Men.. tidigare gick han under artistnamnet L.O.C.. lite mer renodlad rapp än denna synth/ rapp/ rock-stil killarna spelar.

Tyvärr.. måste jag säga är det ganska mycket karlslokstexter som han sjunger i L.O.C.. vilket jag inte finner någon underhållning i. MEN.. som han sjunger nu är det toppen.. bra.. bäst.. så han blir förlåten för sin tid som tidigare mansgris-sångare.  : )

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe.. eller saft eller liknande.. känner att jag är sugen på något att hälla i mig. Jag köpte med mig en stor bit Vattenmelon till pojkarna. De stoppade i sig så det stod härliga till och tror M var den som satte i sig flest bitar. Bara bra att de får i sig vätska när det är så varmt ute.. synd bara det kladdar så mycket om melonbitarna.. för pojkarnas kinder var alldeles röda av all fruktsaft så man trodde de fått feber.  : ) 

Så efter en toppendag ute på ön med underbart väder kommer jag förmodligen somna med ett brett leende på min mun.. för dagar som den här får en att längta efter morgondagen och fler dagar därtill.  : )

Hoppas ni haft en fin vecka så här långt.. vecka numero 24. NU är det bara 4 veckor kvar tills lilla T från Göteborg och jag åker över till ön. Ska bli så himla mysigt.. jag hoppas vi får finväder var dag.. för då lär vi vara ute och fara runt så mycket vi bara orkar och kan.  : )

Var rädda om er.. om varandra.. och glöm inte kolla av kroppen efter fästingar innan ni kryper till sängs. Tänker på er alla.. och ännu lite mer på endel.  : )

// Kram Christine


Hipp Hipp Hurra för M och V idag.. fast egentligen var det 10/6.

Söndag..


Idag var det firande av tvillingarnas 2 årsdag. Vädret svängde från toksol och hett som tusan till regn och blåst.. fram och tillbaka.. tillbaka och fram igen.  : )

Det blev oavsett det osäkra vädret en kanondag med familjen.. många presenter och alla var kanonsaker pojkarna kommer ha mycket skoj med framöver.

Vi bjöds på lillsyrrans supergoda Lasagne som jag nästan inte kunde få nog av.. men efter två portioner bytte jag maten mot efterrätten.. hemmagjord cheescake med färsk frukt till.. mums filli babba.  : )

Nedan är bilder på pojkarna.. M i blårutig tröja och V i ljusblått.. lika men ändå så olika med sina alldeles egna egenheter och sätt. De blir bara mysigare att umgås med för var gång vi ses.

Idag sa de till och med Christine (lite slarvigt i.o.f.s. men ändå).. helt galet för i tisdags kallade de mig "bara" Tin. Så ni ser.. de lär sig nya saker varje dag.. varje minut.. och varje sekund.  : )NU ska jag gå ner till tvättstugan och hämta upp det lilla jag bett maskinerna vaska upp. Sen ska jag göra mig något att äta.. innan det är dags att varva ner och därefter sova.

Hoppas ni haft en fin helg och får en trevlig start på nästa vecka.

// Kram Christine

 

Öfolk och cykelförsäljning

Torsdag till Söndag..

Jag jobbade torsdag och fredag och inget speciellt finns att rapportera om det. Jag fick sällskap av AM på fredag kväll medan jag gav mig på klädkammaren som behövde tas om hand. Fullproppat var milt uttryckt och när vi var klara kunde jag i.a.f kliva in i kammaren vilket jag inte kunnat göra innan.  : )Lilla E


På lördan hade jag stämt träff med ett par som var intresserad av min cykel. Annonsens tid var slut på fredan och de hade sett den på torsdan.. så det var verkligen i sista timman.Lille M


Det äldre paret tyckte cykeln var fin.. jag hade ju haft bra bilder ute på den i annonsen så de visste vad som gällde.. mannen tog en provtur medan jag och AM stod och prata med frugan.. mannen kom tillbaka till oss fruntimmer och lade 2 500 kr i min hand. Jaaa.. änterligen fick jag den såld. Senare i höst ska jag se om jag hittar en fin "kärringcykel" att trampa omkring på istället.Lille V


Dessutom blev det i nuläget lite mer plats i det proppfulla källarförrådet. Ska rensa ut där framöver men förmodligen inte kasta något.. utan ta med det till någon marknad istället och sälja sakerna jag ej behöver och få tillbaka några slantar för det jag lagt på dom en gång i tiden. Pengar pengar pengar.. ni måste tro att det är det enda jag har i huvudet nu för tiden.  : )Lille M och V i bakgrunden

Efter cykeln var borta tog jag och AM bilen till Cafe Sjöstugan intill Brunnsviken för en god fika.. lite senare åt vi varsin Vedis på Restaurang Gastra i Solna.

Vid fem hörde min vän H av sig.. jag sa hej då till AM som gick hem till sitt.. och jag mötte upp H i Sumpan för att gå hem till hennes familjs nya lägenhet på andra sidan järnvägen mot där jag bor. Jättestort och fint var det.. bra plats då de har två små i familjen.

Vi satt och babbla.. och babbla och babbla.. så jag var inte hemma förrän framåt elva. Mycket att prata ikapp sig sen vi sågs sist på mitt kalas jag hade i november.  : )Skönhet på väg


På väg hem i tisdags såg jag denna skönhet passera mig och jag höll nästan på att tappa andan. Så snygg trots att den "bara" var vitlackad. Men oj vilka linjer den hade.. vilken silhuette.. och säkert med ett underbart tryck under huven.  : )

Idag ska jag.. om tvillingarna kryat på sig.. åka ut till ön och gratta dom på deras 2 årsdag och även deras far som imorgon fyller år han med. Lillsyrran ringde nämligen igår och meddelade att de fått magbaciller från dagis och har både varit krassa. Ska ringa öfolket nu och se om det är riskfritt att komma dit ut.. eller om jag måste skjuta på tårtätandet och busandet med de små.  : )

Hoppas ni haft en fin vecka och får en trevlig avslutning på helgen. Nu måste jag sätta fart här om jag ska komma iväg i tid. Var rädda om er.. och om varandra.

// Kram från mig.. Christine


Det är Robin Hood jag vill ha

Tisdag och Onsdag..

Tisdan blev en kanon dag ute på ön med sol.. mamma.. och så tvillingarna som for omkring och var sådär ivriga och energiska som bara tvååringar kan vara.  : )

Idag onsdag kom skatteåterbäringen in på kontot.. tack snälla herr Hood.. den satt fint den.  : )

Hem efter jobbet och betalade Gotlandsbiljetterna för mig och lilla T.. så nu känns det ännu mer nära tills vi kör upp Bettan för rampen och sedan in på bildäck.. ooooohhhh vad jag ser fram mot det.

Känns som denna sommar kommer bli kanon på alla sätt. Hoppas vädergudarna är snälla mot oss bara.. för förra året var det rätt svalt och regnnet hängde över oss nästan varje dag. Så pliiiis alla vädergudar.. give me some sun this time.  : )
Wayne Wade - Lady
http://www.youtube.com/watch?v=ia_iWfAGRWI&feature=related

Nu ska jag äta snabbt innan det är dags att dra på mig nattsärken. Hoppas ni haft en trevlig dag med det ni hittat på. Jag håller tummarna för att vi får soligare väder imorn.. för idag var det lite soldis och nu på kvällen kom små små regndroppar.. mer som fint puder.. om man nu kan kalla regn för puder.  : )

Var rädda om er.. håll i pengarna.. och var snälla mot varandra.

// Kram Christine

Helgen å så början av 23

Fredag till Måndag..


På fredan var det jobb igen och det blev väl en ganska så vanlig dag på jobbet. EFter hämtade jag upp AM och sedan vidare hem till mig. Plockade med oss en varm filt.. två termosar med röd Vuxensaft.. två vitfrostade plastglas.. och sen en påse salta potatisskruvar.  : )

Gick ner till vattnet här nedanför.. satte oss på filten och babblade snabbt bort ett par timmar. Det var riktigt skönt där vi satt i den goa kvällssolen. När saften var slut och klockan närmade sig halv elva följde jag med AM en bit på vägen hem till henne. Skön avslutning på kvällen i en god väns sällskap.  : )

Lördag jobbade jag och det gick bra även denna dag. Inga arga kunder utan det mesta flöt på i ett lagom fartigt och stabilt tempo. Efter jag jobbat klart åkte jag förbi min vän P.. parkerade bilen utanför hans port.. sen gick vi bort till en superbra Indisk restaurang i Enskede där vi åt oss mätta och nöjda. 

Kan inte fatta hur mycket mat jag egentligen kan få i mig. För det jag stoppar i mig där är lika mycket som två-tre middagar ihop som jag annars äter.. så ni kan fatta vad full magen var och jag vaggade tillbaka mot hans hem som jag var gravid i minst femte månaden. Magen började puta ut strax under liljekullarna.  : )Saknar ni detta.. eller O-saknar ni detta..  : )


På söndan var det jobb igen.. bara jobb för hela slanten numera men det ger ju klirr i kassan vilket jag gillar.  : )

Efter jag jobbat klart mötte jag upp AM nere vid Huvudsta Ridstall för en promenad bort till båtklubben i närheten och det fik/matställe som nu finns öppet där fram till hösten. Detta ligger på en flytmojjäng med brygga till där det finns bord och stolar man kan sitta och mys vid i solen.. men nu var det mer eftermiddagssol förstås.  : )

Måndan var det mera jobb.. och idag var jag lite trött i ögonen men det gick förvånansvärt snabbt att arbeta sig igenom dessa dryga nio timmar. Behövde jobba över då den som skulle stänga var sjuk och då stannade jag kvar och stängde butiken istället. Bra med extra pengar och jag hade ändå inga planer för denna kväll.. så då gick det ju bra.  : )

Nu sitter jag hemma i soffan och längtar till imorn.. då ska jag ut till R-ön.. hälsa på mamma.. sen hämta tvillingarna från deras dagis. Som jag sa till min lillasyster och tillika deras mor i förrgår.. de pojkarna är som tobak för en rökare och sprit för en alkolist.. I´m really addicted to these sweet boys.  : ) 

De har dessutom börjat kalla mig Tin.. och drar runt mig i händerna för att visa mig allt de vill visa.. jag dööööör ju när de håller på så där.. Tin.. visst är det ett vackert namn de gett mig.  : )

Lite senare imorn ska jag möta upp mina jobbisar i Gamla Stan för en AW. Vi ska gå på Vapiano.. en restaurang som finns där.. och "umgås" och "lära känna varandra".. så det ska bli himla skoj att se hur de är utanför butikens fyra väggar. Kanske bättre.. kanske sämre.. det visar sig väl hur de egentligen är. : ) 

Nu måste jag ge magen något att äta.. annars lär jag inte kunna somna om ett tag. Hoppas ni fått en kul start på denna vecka.. numero 23. Inte långt kvar nu tills semestern tar sin början.. jag lääääängtar så jag nästan ramlar omkull.. men gör det med ett leende på min mun.  : )

// Kram på er.. Christine


Vilket hån mot de som vill följa Ordningen

Torsdag..

KATASTROFALT dåligt jäkla rättssystem vi har i det här landet.. under all kritik.. (håll för öronen nu mamma).. Fy faen..!!!!!

"– Jag vill tacka staten, hovrätten, min advokat och alla andra som gjort att jag släppts fri. Och till alla de som trott på mig vill jag också säga tack, säger 23-åringen."

"Många har förstått att jag bara råkade vara på fel plats vid fel tillfälle. Jag gjorde inget avsiktligt mot den gamla damen."

Det här är den värsta jäkla smörja jag hört. Det är sånt skitprat.. sånt jäkla hån i ansiktet mot änklingen.. hans familj.. släkt.. deras vänner.. och alla andra som fasat över att det överhuvudtaget kunde hände på en parkeringsplats i Landskrona tidigare i år.

"– Jag bara hoppade omkring, på personalen och de andra på häktet, när jag fick veta att jag skulle släppas, säger 23-åringen."Bläääääääää.. för vårt rättssystem med alldeles för många nödutgångar i.


Gör man dumma saker ska man också få reda på det. När man var liten och pallade frukt hos grannen.. busringde på någons dörr.. eller var kaxig mot sina föräldrar.. då fick man sannerligen veta att man gjort fel. Det är ju så här vi lär oss.. man lever efter regler och lagar.. får läran om Rätt och Fel. Varför har dessa Bus inte lärt sig vad alla andra redan vet..?

"– Jag mår dåligt av att det hände. Senast i natt hade jag mardrömmar."

Ja men vem faen har inte det av hur samhället och dess invånare har utvecklats fram till idag. Om nu 23-åringen har svarta drömmar om natten.. vad har då inte änklingen..??

"– Allra roligast var det naturligtvis att få träffa min fru och vår dotter. Jag har ju aldrig varit borta från familjen någon längre tid tidigare, säger 23-åringen."

23-åringen får träffa sin fru och sitt barn igen.. men vem har änklingen nu att komma hem till..??? Hans livspartner är borta för all tid.. bara för att en yngling inte har lärt sig skilja på rätt och fel.. att tygla sitt hetsiga och agressiva temperament.. utan ger sig på två gamla människor.. klipper till den ena och puttar iväg den andra så denna tappar balansen och faller rätt ner i marken. Jag mår bara så illa av hela alltet och känner en djup hopplöshet inför mina medmänniskor.  : (

Undra hur Leif Silbersky kan sova om natten..?

Tänk om det var hans fru.. hans syster.. hans mamma.. hans vän som var den som blev knuffad rätt ner i marken. Frågan är om han skulle ha tagit sig ann fallet då med och undra om han sen skulle skåla i dyr champagne och rumla runt i de pengar han får om han vinner fallet.. och glädjas över att 23-åringen nu kan sitta på en gräsmatta i solen. Det finns många många frågor jag skulle vilja ställa till Leif.. och till 23-åringen.

Nu ska jag göra mat så jag sen har många matlådor fram tills nästa lön. Notan från Bilverkstan gick nämligen på hela 3 900 kr istället för de 2 500 kr jag först räknat med. Det som kostade mer var byte av motorolja och motorfilet.. samt en liten trasig lampa fram.

Jag höll på att ramla baklänges när de sa att oljebytet gick på 1 100 kr.. helt jäkla galet. Jag funderar nu på att sälja bilen och köpa SL-kort istället. Men å andra sidan är det väldans skönt att kunna ta sig var man vill.. när man vill.. så Bettan får stanna kvar.. ett tag till i alla fall.  : )

Hoppas ni haft en kanondag i det fina sommarvädret. 25-graderna har kommit för att stanna om man får tro på vad nyheterna säger. Juni ska bli varmare än vanligt stod det på löpsedlarna idag.. och det är ju kanon.  : )

Håll er borta från Buset.. händer något får man liksom skylla sig själv nu för tiden.

// Kram Christine 


Jabadabadoooo

Måndag till Onsdag..


Pratade ikväll med lilla T från Göteborg angående vår idé med att hon hälsar på mig i sommar på Gotland.

Lilla T frågade hennes far S om hon fick lov att hälsa på mig.. hon fick OK som svar.. jag började leta flyg Visby - Göteborg och sedan tåg Göteborg - Stockholm. Allt är nu klappat och klart.. om nu inte biljetterna försvinner innan S hinner boka dom.  : )

T kommer ta tåget upp till mig lördag 10/7.. vi myser här i stan till måndag morgon då vi tar färjan över till vindarnas ö.. Gotland. Sen är vi på ön och hittar på massa skoj saker fram tills hon behöver åka hem igen och det blir på fredag 16/7.. och då blir det flyget från ön rakt över landet till kanske den finaste staden i landet.. nämligen Göteborg.  : )

Det ska bli så himla kul att ses igen.. och att få fler dagar tillsammans än sist för då blev det lite färre dagar. Nu kan vi hälsa på min lillsyrra C som bor där med hennes mamma B.. och deras häst Chivaz. Kanske hinner T låna hästen denna gång annars åker vi bara över till dom och myser för en stund.

Sen blir det ju givetvis Visby och dess många gränder och butiker vi kommer besöka. Massor av glass.. tacotallrikar och annat gott att stoppa i oss.  : )

Mjukglassen vid Hoburgsgubben får man inte heller missa för allt smör i Småland.. så dit lär vi åka en eller flera gånger.  : )

Ja det ska bli himla kul och dagen innan T reser hem.. på torsdan.. kommer storsyrran till ön med hennes båda döttrar E och E.. så då lär aktiviteterna fortsätta.  : )

NU ska jag lägga mig bums för imorn ska jag lämna bilen på Verkstan strax efter 7 på morgonen. Jag funderade först på att lägga in cykeln i bilen med då måste jag typ fälla ner alla säten för att den ska få plats.. så det lär nog bli Pendeln istället T/r. Jag kommer ändå ut på en cykeltur imorn då jag ska ta mig bort till AM och gå en sväng med henne. Och då bilen pysslas om får jag gå eller cykla dit jag ska under morgondagen.  : )

Jag får bara inte glömma bort att hämta ut Bettan innan verkstan stänger.. förmodligen vid 16-17.. får nästan ställa mobilen på larm så jag inte missar det och blir utan henne en dag till.  : )

Hoppas ni haft en fin vecka så här långt. Bränn er inte i solen och kör försiktigt.. som vanligt. Och var snälla mot varandra.. för är man snäll.. får man snällt tillbaka. : )

// Kramar på er alla.. Christine


RSS 2.0