Utbildning jobb och snask

Tisdag..

Jobbar till 19.. sen raka spåret hem till P och A för en sväng uti den sena februarikvällen.  : )

Imorse påbörjade M sin tre veckor långa utbildningsprocess som känns som den varar fram till sommaren. Nu är det kanske inte sommar så snart.. men det blir många dagar utan att ses. - Ääää.. det går snabbt det här.. lugna dig nu älskling.. vi har ju hela livet på oss att ses.

Detta var några av de saker M har tröstat mig med medan han själv bara ler åt saken. Han behöver nog bara få lite "semester" från vardagen för en stund.. alla måsten och slentrian i största allmänhet. : )

Är så hungrig och gottsugen numera och det beror nog främst på att det är sånt uppsnurrat tempo på jobbet just nu. Min förbränning ligger ovan toppstrecket med råge.. så det jag äter försvinner innan det nått magen med en duns. Irriterande jobbigt då det både kostar tid och pengar att trycka i sig mat och snask jäkla hela tiden.  : )

Nu är rasten slut och jag måste rusa upp och jobba 1,5 timme till. Hoppas ni fått en bra start på veckan. Kör försiktigt och dra nu inte fram Vårgarderoben för att solen hälsat på en timme eller två.. utan behåll vinterkläderna på ett tag till. För inte vill vi bli förkylda och sjuka om vi kan undvika det.. eller..?  : )

// Kram så länge.. Christine


Första mammon avklarad

Fredag..


Min första mammoplåtning är nu avklarad. Jag sa till kvinnan som skötte maskinen -Hade min kille klämt så här hårt på dom.. hade han åkt på en snyting. Kvinnan började skratta och jag likaså.  : )

Idag jobbar jag kväller.. åker sen hem till mig.. packar väskan inför min korta helg uppe hos M på gården jag sen kommer ha efter att ha jobbat några timmar även under morgondagen.

Det ska tydligen bli fortsatt "vårlikt väder" under helgen som snart tar vid. Härligt för er som är lediga.. jag håller mina tummar att den stora gula där uppe inte skräms bort till söndan då jag hoppas få se lite sol och klarblå himmel då.  : )

Nää.. nu måste jag snabbt avsluta här och springa upp på övervåningen. Kollegorna inväntar mitt sällskap om exakt 2 minuter.. så bråttom bråttom bråttom.  : )

Hoppas ni får en fin helg med det ni hittar på.

// kram så länge.. Christine

Ny prinsessa i stan

Torsdag..


Stort stort grattis till Viktoria och Daniel.. imorse föddes deras dotter.. en ny liten prinsessa har just påbörjat sitt liv. Hjärtliga och många lyckönskningar till det du tar dig för framöver.  ♥

Idag är jag fri från arbetsplikt. Solen kämpar sig i skrivandets stund fram genom de ljusgrå slöjdmolnen som ligger som ett täckte över vår stad.

Igår var det regn och med det följde ishalka som ledde många bilar av våra vägar runt omkring. Hade bara folk anpassat hastigheten efter väder så borde färre behöva kontakta sina försäkringsbolag istället för att blicka på fartskyltarna som ibland säger 110 men borde regleras ner till 80-90 såna här dagar.. kanske ännu lägre i vissa fall.Coheed and Cambria.. mina gamla favoriter.


Strax ska jag börja göra mig iordning för en dag ute på ön med mams och busfröna. V har fått vattkoppor men då vi redan har haft det som små.. mor och jag.. föreligger ingen fara för bältros och annat skoj man som vuxen annars kan få. : )

Lite senare ska jag bila bort till jobbet för ett möte vi måste ha lite hastigt och lustigt. Nya saker inom företaget startar på måndag så då ska vi få en genomkörare i vad som gäller så att vi är förberedda när allt sedan sätter igång. Spännande och hoppas kunderna gillar det nya konceptet.. vilket är mycket generöst om jag får säga det själv. : )  

Coheed and Cambria - Wake Up
http://www.youtube.com/watch?v=1NcdwL7NbtM&feature=related


Nää.. nu ska jag börja göra lite nytta här hemma. Hoppas ni får en trevlig dag.. en likaså trevlig fortsättning på veckan.. och när helgen tar vid imorgon efter jobben och skola.. att vi också får en strålande solig och varm ledighet med det som hittas på.  : )

// kram så länge.. Christine


Bedårande kurre och jobb jobb jobb

Tisdag..


Ja gott folk. Just nu är det mest jobb känns det som. Många kunder och få kollegor.. en kombination som ibland känns rätt tuff att tampas med.  : )

En av Ms små inneboende på vinden hälsade på i söndags. Denna var så extremt söt.. så perfekt på något sätt. För ibland kan man se kurrar som är klena i krppen.. lite småfula med ovårdad päls.. men denna var så liten och näpen att jag inte kunde låta bli att följa den med blicken för en stund.  : )

Idag jobbar jag sent.. efter det blir det raka spåret hem till soffan och därefter åker nattmössan på.

Igår när jag handlade mat och annat på vägen hem var klockan rätt sen. Jag betalade.. packade ner mina varor i påsen och gick ut till bilen. Imorse kikade jag på kvittot jag annars brukar se på när jag lämnar mataffären.. och då upptäckte jag att kassörskan stämplat in snabbkaffet 2 gånger. Hmmm.. jag köpte väl inte två burkar.. eller gjorde jag det..? Nope.. så idag ska jag svänga förbi dom på vägen til jobbet och se hur man kan lösa detta.

M skulle aldrig ta sig det besväret med att åka dit.. vifta med kvittot och ställa frågan - Vad håller ni på med.. luras så där.  : )

Men då jag inte är M så vill jag att rätt ska vara rätt. Får se hur de reagerar och om de ger mig en kaffeburk till alternativt pengar tillbaka för den burk jag aldrig köpt.

Kontentan av detta är.. titta alltid på kvittot innan ni kommer för långt bort från affären.. menar OM ni är som jag och inte vill att andra slarvar bort era pengar.. och för Er som lever efter mottot "rätt ska vara rätt" och "ordningen skall följas".  : )

Nu ska jag fixa lite här hemma innan det blir dags att iordningställa felinslagningen igår och sedan jobba mina åtta timmar.  : )

Hoppas ni haft en trevlig helg och har fått en bra start på denna vecka. Kör försiktigt.. klä er varmt.. var rädda om er och om varandra så klart.  : )

// Kram så länge.. Christine


Ditt och datt

Lördag..


Yes.. yes.. yes..  : )

Min favorit i kvällens Mello 2012 gick vidare till final i Globen.. David Lindgren med bidragslåten Shout it loud. Detta bevisar också att man aldrig blir för gammal för en riktigt skön discolåt.  : )I tisdags var jag fri från arbetsplikt och for ut till ön för att hälsa på mams och sedan hämta pojkarna från deras daghem. På kvällen kom M hem till mig och vi slumrade till som vanligt i soffan. Pensionärsvarning..? Javisst.  : )Busfröna tycker om kameran.. nästan lika mycket som kameran tycker om dom.  : )


 
På väg hem från la familia fångades detta i objektivet. Taget på kvällen därav den grusiga upplösningen.  : )


Imorn är det jobb igen.. och samma sak på måndag med. Därefter åker jag upp till M på Gården och spenderar min lediga tisdag uppe vid stugan. Lite lugn och ro för en stund.  : )

Hoppas ni får en kul helg med det ni hittar på. Kraaaaaaam.

// Christine

Kurre och skön tur till Kungsbeget

Torsdag..


Hej alla.. nu var det ett tag sen sist igen.

Jag har jobbat på som vanligt.. befinner mig uppe på Gården så fort jag är ledig.. inväntar vårren och gör det bästa av vintern fram tills dess.  : )På vinden bor två till tre ekorrar.. detta är en av dom.Vansinnigt söta med sina små toffsar på öronen.- Vadå.. gör jag fel i att äta upp småfåglarnas mat du ständigt fyller på..?Nere vid åkrarna fann jag dessa ringfrostklädda strån.Isstjärnorna glimrade vackert i solens sken.Vet inte varför snö.. rimfrost och frusna grässtrån fascinerar mig som de gör.


I närbild är snöflingorna otroligt detaljerade och vackra att se på.Sista frostbilden.. för idag.M och jag på väg upp i korgliften.. Kungsberget - 18 grader.


Smidigt att hyra utrystningen på plats. Men fortsätter vi åka blir det varsitt inköp istället.M med frost i skägg.. frans och hår.


Utsikten över dalen från en av backarna.Jag håller balansen i liften och följs åt av M precis bakom min rygg.Toppstugan var tyvärr stängd.. annars hade jag köpt en stor kopp varm choklad.Min utrustning gick på ca 300 kronor för en dag. Helt ok och inget att klaga på.


Idag är jag ledig från jobbet. Ska strax göra mig klar för en tur ut till ön och ett besök hos min mor.. och senare hämta busfröna från dagis.

Idag blir det med pulka och inte bil.. så hoppas de har varma kläder och spring i benen tills jag kommer dit.  : )

Jobbar resten av veckan och är ledig först på tisdag i nästa vecka.. ja efter idag menar jag.  : )

Igår såg jag och M In Time på bio.. helt ok fast den gick rätt sent så jag fick myror i benen efter ett tag. Men bra.. det var filmen i alla fall.  : )

Hoppas ni haft en bra vecka så här långt. Klä er varmt.. glöm inte mössan och vantar.. och kör försiktigt i trafiken.

// Kram så länge.. Christine


RSS 2.0