snart väntar ledighet.. tjohoooo

Onsdag..


Två dar av jobb väntar.. sedan 1io dagar av Off jobb.. ledighet.. semester.. bara vara.  : )

Jag ska denna ledighet inte göra något speciellt inbokat.. planerat.. måsten.. utan bara ta en dag i taget.. göra det som faller mig in.. eller oss.. och det ska bli himla skönt detta nya sätt att ha semester på.  : )

Innan detta härliga tar vid har jag två arbetspass kvar.. idag och imorgon. Igår tvättade jag därför upp hela alltet som blivit använt och bruksodugligt för arbete och vän.  : )

Ja vad ska jag säga.. saker och ting rullar på i sin alldeles egna mak.. lite nytt.. lite gammalt.. ja det är väl som det brukar vara.. Jag med en fot här och en fot där.  : )

Hoppas ni får en trivsam fortsättning på veckan så här långt. Var rädda om er och om varandra.

// Kramar så länge.. Christine


Nationaldag och beställda ting

Onsdag..


Sweden's National Day.. today. I was wondering if anyone is celebrating what one should celebrate this sunny wednesday.. probably not.  : )
Denna lilla söta har jag lagt en Pax på.. från H&M på nätet.. 199 kr.. får väl se om och när den levereras.  : )
Å så har jag lagt in en beställning på denna titel.. i CD-format som ljudbok.. för 139 kr minus 50 kr och sen en liten frakt på det. Inväntar med spänning på detta paket som min absolut favoritförfattare har skrivit.. Mari Jungstedt.  : )

Jag var uppe i stugan igår då jag var ledig.. inväntade M att komma hem från sitt jobb på em.. sen var det bara soffmys för hela slanten innan det var dags att släcka lampan för kvällen. : )

Jag slängde ihop en rabarberpaj igår också som jag idag tog med till jobbet. De som tog av den tyckte den var smarrig.. jag ansåg den aningen sur men då det är just rabarber får man väl bita ihop om det ibland blir mer surt än annars.  : )

Idag har jag jobbat igen.. sitter nu och segar med datorn i knät och med ett öga på dumburken. Blir nog en tidig kväll då jag kännt mig ovanligt trött denna vecka. I och för sig är det fruktansvärt mycket att göra på jobbet.. men ändå.. jag vill helst vara pigg.. glad och bara köra på om jag fick välja.  : )

Hoppas ni haft en trevlig vecka så här långt. Två dar kvar.. sen är jag ledig två dar vilket känns väldans skönt just nu.  : )

// kram så länge.. Christine

RSS 2.0