Hästar och Stacy Kent

Fredag..

Var ledig från jobbet i helgen som var och var då uppe hos M på Gården.

Snön låg tunnt på marken och jag beslöt mig för att dra med M ut på en runda i byn. På vägen mötte vi några rara varelser som stod och blängde på oss där vi gick grusvägen fram. Himla söta och trevliga modeller att rikta objektivet mot.  : )
Trots att klockan inte var värst mycket tittade månen fram ovan våra huvuden. Jag har inte särskillt svårt att tycka om den.. ljusbollen. Den bara finns där uppe.. oavsett veckodag.. årstid.. humör och ork. Alltjämt gör den oss sällskap utan att vi tänker närmre på det.  : )

Grannen ned mot sjön har för någon vecka sen slaktat delar av sin skog.. precis intill Ms föräldrars skog. Om jag är förtjust i månen så är jag dessto mindre glad i kalhyggen. Det ser så stökigt ut.. övergivet ensamt och trist.. och bara så eländigt onödigt.. trädkramare som jag är.  : )
Skönt med vattentäta och snötuffa skor. Kanske inga man går på Galaprämiär i.. men.. helt klart bästa skodonen när jag ger mig ut i skog och mark.  : )

Som avrudning på dagens skrift länkar jag till en sångerska med en alldeles underbar röst.. Stacy Kent. Jag hittade henne för många år sedan.. har en eller ett par skivor med henne. Lyssnade om och om igen på henne då.. men sen har hon hamnat i en kartong som numera står i källarförådet.. tyvärr.

Jag ska nog försöka plocka fram henne under helgen.. har faktiskt saknat henne de senaste dagarna.  : )


Stacy Kent - I´v Got A Crush On You
http://www.youtube.com/watch?v=z3M-5v-cUx0

Denna är främst till M.. så klart.. men ni andra jag håller av får även ta del av den om ni vill ni med.  : )

I helgen jobbar jag och M ska ner till Sörmland och jaga med några vänner. Hoppas ni får en fin helg med det ni hittar på.

// Kram så länge.. Christine

Frostbitna foton

Onsdag..


Idag var det jobb igen.. fram till 18.. och direkt efter det var det raka spåret bort till Gullis där jag plockade upp min god vän S för en stunds mat och prat.  : )

Där vi satt och åt bevakade vi allt som skedde likt två gamla gummor. Vilka som gick förbi fönstret vi satt intill. Vilka bilar som körde ned mot ett intilliggande garage.. scanade av människorna om de var av hederligt virke.. eller av den sämre sorten.

När vi kom på oss själva sittandes och stirra ut i mörkret och totalt glömt bort vår mat.. samtidigt som vi kommenterade allt vi upptäckte för varandra.. kunde vi inte annat än att brista ut i skratt. : )

Om vi är så här när vi är "unga".. hur kommer vi då att vara när vi blivit äldre..?  : )
Nu är det endast två dagar kvar av slit.. svett och tårar innan jag får styra kosan norröver igen. Det ska bli så himlars skönt att vara ledig två dagar i följd igen. Andas frisk luft.. umgås med nära och kära.. och sen bara vara tätt tätt intill M så klart.  : )

Hoppas ni haft en bra vecka så här långt.

// Kram så länge.. Christine


Mångalen

Tisdag..


Hej på Er.. det var ett tag sen sist. Idag är jag ledig och ska försöka hinna med så mycket skoj jag bara kan. M är borta på kurs så upp till Gården känns då inte lika aktuellt som när han annars hade varit där.

Ska strax piffa till mig innan jag ska köra bort till min goda vän K med de små söta barnen E och A. Vi har mycket att prata ikapp oss på sedan sist vi sågs.  : )

Efter att jag varit hos K och hennes familj ska jag åka hem till en annan god vän.. på andra sidan stan.. S.. hennes kille R och deras lilla hund A. Mera fika lär det bli.. och en himla massa prata.  : )

I förra veckan var det fullmåne flera kvällar i rad. Den har verkligen något speciellt över sig.. något gåtfullt.. magiskt.. och var otroligt vacker här om kvällen när jag lyckats fånga den så här rund och go med min minnesmaskin.  : )

Nedan länkar jag till en väääääldigt skön ny låt jag hörde på radion för någon dag sen. Passar också bra till mitt körsätt jag ibland tar till när jag utsätts för idioter i trafiken. Mamma inte gilla.  : ) 

Cobra starship - middle finger

http://www.youtube.com/watch?v=SBAFw5EjuSE

Nää.. nu måste jag sätta fart så jag inte blir sen till träffarna.

Hoppas att ni haft fina dagar sen sist. Kör försiktigt.. var rädda om er.. och om varandra så klart.  : )

// Kram så länge.. Christine

Fotografiska och paradissemester för familjen

Trettondagsafton..


Ja så har vi klivit över tröskeln till ett nytt år.. 2012 för att vara mer exakt. Undra vad dessa 365 dagar kommer inbringa..? Blir det bättre än 2011 så lär det bli med ett leende jag kommer möta det som mötas skall.  : )

Igår onsdag var jag och M till Fotografiska för att se utställningen med Nick Brandts fotografier tagna i Afrika. Heeelt otroliga fotografier. Jag skulle gärna ha allihop uppspikade på väggarna här hemma och uppe hos M. Jag fattar inte hur hög skärpa man kan få på vilda djur.. och hur han kan få dessa att också blicka rakt in i objektivet utan att springa skrämda därifrån. Mycket imponerande och en utsällning jag varmast rekommenderar för foto- och djurintresserade.  : )

Dock får ni skynda.. för man kan bara njuta av bilderna fram till nu på söndag 8/1.. sen plockar de ner allt och drar vidare ut på sin turné.

På nyåret var M och jag hembjudan till goda vänner till honom.. samma värdpar vi var hos året innan. Det var en lagom stor mängd vuxna med tillhörande barn i olika åldrar. Jag höll mig helt torr under västen och rattade bilen hemåt mot stugan när klockan passerat tolvslaget med några timmer.  : )

Annars är det mest jobb som gäller.. som vanligt. Nya ägare på torpet.. men förutom det är det mest sig likt.  : )

Nu ska jag bara ta det väldigt lugnt och skönt här ett tag innan det blir dags att hämta tvätten och sen lägga sig för kvällen. Imorn blir det en "kort" dag till 16 och sedan en förhoppningsvis halkfri färd upp till M som väntar på mig i stugan.  : )

Hoppas ni fick ett trevlig avslut på förra året och även fått en go start på detta. Just det.. nästan hela familjen.. jag menar då lillsyster med familj.. storsyster med familj och styvfar med familj och hans Cs barn med familjer.. en jäkla massa folk på totalt 18 personer.. befinner sig just nu nere i paradiset Thailand.. Koh Phangan för att vara mer exakt. De reste i måndags och kommer hem till kylan igen efter 2 veckor. Hoppas de har det riktigt varmt soligt och trivsamt tillsammans.  : )

// Kram så länge.. Christine

RSS 2.0