Nationaldag och beställda ting

Onsdag..


Sweden's National Day.. today. I was wondering if anyone is celebrating what one should celebrate this sunny wednesday.. probably not.  : )
Denna lilla söta har jag lagt en Pax på.. från H&M på nätet.. 199 kr.. får väl se om och när den levereras.  : )
Å så har jag lagt in en beställning på denna titel.. i CD-format som ljudbok.. för 139 kr minus 50 kr och sen en liten frakt på det. Inväntar med spänning på detta paket som min absolut favoritförfattare har skrivit.. Mari Jungstedt.  : )

Jag var uppe i stugan igår då jag var ledig.. inväntade M att komma hem från sitt jobb på em.. sen var det bara soffmys för hela slanten innan det var dags att släcka lampan för kvällen. : )

Jag slängde ihop en rabarberpaj igår också som jag idag tog med till jobbet. De som tog av den tyckte den var smarrig.. jag ansåg den aningen sur men då det är just rabarber får man väl bita ihop om det ibland blir mer surt än annars.  : )

Idag har jag jobbat igen.. sitter nu och segar med datorn i knät och med ett öga på dumburken. Blir nog en tidig kväll då jag kännt mig ovanligt trött denna vecka. I och för sig är det fruktansvärt mycket att göra på jobbet.. men ändå.. jag vill helst vara pigg.. glad och bara köra på om jag fick välja.  : )

Hoppas ni haft en trevlig vecka så här långt. Två dar kvar.. sen är jag ledig två dar vilket känns väldans skönt just nu.  : )

// kram så länge.. Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0