Hipp Hipp Hurra för M och V idag.. fast egentligen var det 10/6.

Söndag..


Idag var det firande av tvillingarnas 2 årsdag. Vädret svängde från toksol och hett som tusan till regn och blåst.. fram och tillbaka.. tillbaka och fram igen.  : )

Det blev oavsett det osäkra vädret en kanondag med familjen.. många presenter och alla var kanonsaker pojkarna kommer ha mycket skoj med framöver.

Vi bjöds på lillsyrrans supergoda Lasagne som jag nästan inte kunde få nog av.. men efter två portioner bytte jag maten mot efterrätten.. hemmagjord cheescake med färsk frukt till.. mums filli babba.  : )

Nedan är bilder på pojkarna.. M i blårutig tröja och V i ljusblått.. lika men ändå så olika med sina alldeles egna egenheter och sätt. De blir bara mysigare att umgås med för var gång vi ses.

Idag sa de till och med Christine (lite slarvigt i.o.f.s. men ändå).. helt galet för i tisdags kallade de mig "bara" Tin. Så ni ser.. de lär sig nya saker varje dag.. varje minut.. och varje sekund.  : )































NU ska jag gå ner till tvättstugan och hämta upp det lilla jag bett maskinerna vaska upp. Sen ska jag göra mig något att äta.. innan det är dags att varva ner och därefter sova.

Hoppas ni haft en fin helg och får en trevlig start på nästa vecka.

// Kram Christine

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0