7 dar kvar av sommarjobbet

Onsdag..

Inatt drömde jag att jag skulle gå på bal. S skulle dit han med i form av mitt sällskap såklart. Vi befann oss i ett hotell innan vi skulle bege oss till själva festen. Var hotellet låg.. i vilket land.. vilka människor som var med som jag i drömmen kände.. har jag ingen aning om. Bara att S och jag skulle gå på bal och jag letade förtvivlat efter en underkjol i tyll till min långklänning i skiraste skära Thaisiden.

Hotellpersonalen som ville hjälpa till i mitt sökande efter klänningsutfyllnad.. bad mig gå till en intilliggande restaurang där de skulle ha en kjol jag kunde få låna. Jag kom dit rätt snabbt.. restaurangägaren gick bakom disken och kom tillbaka med en kjol i handen.. som liknade ett hoppkok av en toalettpapperstunn underkjol. Men vad i hela friden.. Jag behövde ju massor av tyll som skulle fylla ut min klänning till bredden. HJÄLP.. vad skulle jag nu ta mig till. Vi skulle ju strax behöva ge oss iväg för att inte komma försent till balen.

Jag vaknar plötsligt upp från min dröm.. som var så verklig i sitt sätt att spelas upp för mig. Jag berättade för S vad jag just upplevt.. han fattade Nada.. och jag likaså. Vad ville den berätta för mig..?

Jag gick upp på övervåningen.. åt min frukost.. gick ut med Flurr.. och tog sedan spårvagnen ner till stan och traskade där efter Österlånggatan ner.. gick in genom personalingången till Åhlens och några andra företag som finns där i byggnaden. Mitt pass började idag klockan 09:00 och slutade 18:00. Det blev en rätt snabbt genomförd  arbetsdag då vi satte ett relativt högt tempo från start. 

Jag och en ordinarie anställd plockade upp väska efter väska.. plånbok efter plånbok.. och så fler väskor upp på det. Det var så många varor att vi inte hann få upp allt utan körde ner en del på lagret igen. När hon sen gick till sitt och jag fick sällskap av en trevlig tjej som liksom mig jobbar extra över sommar.. satte vi ännu mer fart och lade ut allt på sina ställen. När vi hade slut på saker gick vi och fyllde på vagnarna igen och började om på nytt med att fortsätta fylla hyllorna och krokarna på väggarna runtomkring. Ett jäkla spring och ett jäkla kånkande av skinn och syntet blev det. :  )

Efter jobbet tog jag Ettan (spårvagn) hem och åt en snabb middag med S. Grisen (ungrarnas marsvin) fick sin morot och Flurr fick sin hundgegga. Sedan iväg till Gallerian Allum för att handla hem mer foglim som jag igår misstog för att vara vanligt fyllnadsfog och tryckte in i springan mellan den gamla väggen och den nya. Ajajaj.. inte bra.. men inte heller någon katastrof. 

Eller visst var det på sätt och vis så.. för jag HATAR att slarva och göra fel. Men jag skyller på att jag är så hiskeligt trött och tom i skallen just nu (och 7-8 veckor tillbaka).. och klarar helt enkelt inte av att göra de enklaste saker just nu då jag inte är mig själv med energibrist och annat knas i kroppen. MEN.. nu ikväll har jag fogat som man ska på andra ställen där vi gör om och kan kanske få sova gott efter att ha gjort rätt i.a.f denna kväll.  :  )

Jag hoppas faktiskt på att fortsätta drömmen jag hade inatt.. för jag vill ju få reda på om jag till slut fick tag på en underkjol som passade klänningen jag skulle bära.. var vi var någonstans och med vilka människor vi var där med. Om jag har sån tur lovar jag att berätta för er om jag får reda på något mer om nattens märkliga dröm.  :  )

God natt på er och kram  // Christine



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0