Måmåmåmåndag

Måndag..

Jajamänsan.. nu var det en ny vecka igen då. Vecka 2 närmare bestämt. Hur kan tiden gå så fort? Jag är ju knappa 40 år men ändå snurrar sekundvisaren så fort att jag nästan blir lite yr i huvudet. Hur upplever man detta om låt oss säga 30 år.. eller vi kan nöja oss med 20 för att inte skena iväg helt Loco. Hur mycket hinner man egentligen med en helt vanlig dag om man var i snart 60 års åldern? Det borde ju inte vara särskilt mycket. För uppskattar jag att dygnet halverats sen jag var i tonåren borde det bara vara för en 60 åring att kliva upp ur sängen.. dra på sig raggsockorna.. gå mot köksbordet och redan där få svårt att veta om man ska duka för frukost eller middag. Eller är det bara jag som är skrämd av tidens fart?? 

Idag var det då MyDog-mässan här i stan. Lite förvirrande är det då det finns Svenska Mässan både här och i Stockholm. Det är väl det vanliga tjabblet om vilken stad som är bäst.. Sthlm vs. Gbg.. den eviga kampen om vem som är La Stada över falukorvlandet i norr.

Vi alla gick iaf dit för att kunna bekanta oss med bl andra Boxerrasen. Det finns ju väldigt många sorters utseende på denna ras så det blir svårt att välja om den dagen kommer. Annars kan man ju alltid gå på magkänslan.. den som man får "extra bra kontakt med" den tar man.. den man tycker är sötast och ser snäll ut. Flurr var ju på REA och se vilket hundliv han har gett mig. Går inte att ersätta eller välja bort.. He´s the man!

Nu ska jag se vad de andra håller på med. E sitter iaf vid köksbordet och bygger på sin LEGO Mindstorm-robot. Hon verkar ha fastnat för det där med att skapa och experimentera. Sen tror jag att V och T sitter i vardagsrummet och tittar på filmen Wall-E. Den har jag redan sett och blev förälskad i den lille skrot-roboten. S ligger på sängen och vilar ögonlocken efter en lång dag på mässgolv utan gränser. Vi fick iaf bra med info om vi en dag bestämmer oss för att skaffa oss en liten.. valp.. och ingenting annat. No kids for me pliiis.. iaf inga som inte är inpinkade och klara.. som S tre egna tack och lov är. :  )

Hoppas ni fått en bra start på veckan och får en angenäm afton.. så hörs vi imorn igen.


Köööööp mig Christine.. snääääääääälla....pliiiiiiiiiiiis??


Hur kan man vara så näpen.  Vill ha!!!!  Måste ha!!!  Ge mig nuuuu!!!


Ögon att drunkna i.. blubb blubb blubb...


Klapp och kram // Christine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0