På lägenhetsspaning i Göteborg

Onsdag..

Idag körde jag till skolan efter att frukost och dusch genomförts. Jag hade redan igår en bubblande känsla i magen.. som om jag var på väg att bli magsjuk eller så. Jag känner mig fruktansvärt trött.. ögonen är grå och rödsprängda.. jag har tappat aptiten. Ja.. jag mår inte bra och känner mig krasslig i största allmänhet.

Jag gick därför hem när det var dags för lunchrast för resten av klassen. Vi hade IT-kunskap på eftermiddan med övningar man gör i sin egen takt. Jag har redan gjort endel av dom.. resten kan jag nog göra hemma.. så det finns ingen panik över min halvdag i skolan idag.

Dagens Rubrik ja.. jo det stämmer. Jag har nu börjat se mig om efter en lägenhet och ett Första-hands-kontrakt här i stan. Mitt uthyrningskontrakt hemma (Prova på samboende) varar fram till sista augusti.. om jag nu inte kan få det förlängt studietiden ut. Men det känns tryggt på något sätt att ha ett Första-hands-kontrakt här i stan. För det är ju här jag håller till just nu och tänker så fortsätta att göra.. iaf tills vidare.

Jag har hittat två intressanta objekt som jag ska titta nämre på. Det som är bra är att de lägenhetsinnehavare jag kontaktat är också intresserade av att titta nämre på min lya. Jag ska inte ta ut någon lyckoträff i förtur men det kan ju finnas en chans till att få igenom ett Kontraktsbyte Stockholm >< Göteborg.

Ikväll ska jag rida även om jag känner mig skruttig. Blir det värre stannar jag förstås hemma. Men varje gång man hoppar över ett pass finns få tillfällen att rida igen på. Lika med att kasta pengarna i sjön. Men som sagt.. håller sig magen lugn ska det nog gå bra.

Jag återkommer med vidare information angående mitt letande efter bostad. Hoppas ni haft en fin dag med det ni hittat på.

Kram och på återhörande  // Christine




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0