Helgen snart slut

Fredag - Söndag..

 

 

Jahapp.. nu har jag inte bloggat på några dagar igen. Ingen ordning alls. Det jag gjort de senaste dagarna är väl som vanligt.. skolan.. äta.. sova.. gå ut med Flurr och umgås med S. Jo förresten.. vi var ju med barnen och farmor E på Mary Poppins på Göteborgs Operan igår kväll. BETYG: 5 salongsfåtöljer av fem möjliga. Såååå galet bra var hela altet. : )

 

Om man tänker på alla aktörer som var med.. allt jobb med regi.. scenografin.. korreografin.. de uppsydda kostymerna.. och allt material som drog fram på scenen och bort från den igen. Det hände saker ta mig tusan hela tiden. Svårt att hålla ögonen på alla som var på scenen samtidigt. Personer dök upp från ingenstans.. personer försvann utan att man hann med. Två av numren var så intensiva att folk jublade och tjoade när de sjungit klart som om man varit på en rockkonsert istället för opera/musikal. Det var en spännande och händelserik kväll kan jag lugnt säga.

 

Barnen var nöjda med kvällen och vill nu gärna se något annat snart igen. Jag är jätteglad att de tyckte om det för jag anser att alla ska få en chans att prova på det kulturella utbudet som finns. Sen kanske man inte tycker om allt.. men då har man iaf fått prövat på det och därmed få bilda sig en egen uppfattning om de olika scenkonsterna som finns.

 

Sista föreställningen av Mary Poppins är nästa söndag.. sedan är det slut, tyvärr. Jag hade annars gärna sett den igen men ska nog lägga dom sedlarna på viktigare saker istället. Jag ska iaf hålla ögonen öppna för att se om det dyker upp andra roliga saker att gå på i framtiden.

 

Nedan är bilder jag "lånat" från nätet då vår braiga dator fortfarande är hos Datadoktorn. Den ska iofs hämtas hem imorgon och då kan jag ladda upp de bilder jag har tagit under de senaste dagarna. Hoppas ni uppskattar de jag lagt ut så länge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas ni haft en fin helg med det ni hittat på och får en bra start på veckan som strax tar vid.

 

Kram och på återhörande  // Christine

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0